14 ani de la lovitura pe care fanii tenisului nu o vor uita niciodata: Ce a reusit Federer contra lui Andre Agassi (Video)
Miercuri, 06 Martie 2019, ora 21:01 - 14 ani de la lovitura pe care fanii tenisului nu o vor uita niciodata: Ce a reusit Federer contra lui Andre Agassi (Video)
Roger Federer / stiri Roger Federer
Dupa ce a castigat titlul cu numarul 100 al carierei la Dubai, Roger Federer si-a adus aminte de cateva momente care i-au macat cariera. Cand vine vorba despre cea mai spectaculoasa lovitura reusita in cariera, Federer nu are niciun dubiu: un punct de senzatie castigat intr-un meci cu Andre Agassi din 2005 ii va ramane toata viata in memorie. S-a intamplat tot la Dubai, in semifinale, cand Federer avea minge de break si a raspuns cu o lovitura considerata una dintre cele mai spectaculoase din istorie. "Agassi avea minge de break, dar eu am reusit una dintre cele mai ridicole lovituri posibile, un fel de lob pe spate. Trebuie neaparat sa vedeti si reactia mea de dupa lovitura, am inceput sa rad", si-a amintit Federer, citat de Punto de Break. Daca Federer a ras in hohote dupa aceasta lovitura, Andre Agassi a fost vizibil iritat si s-a indreptat nervos catre banca sa. Iata imaginile punctului disputat in 2005: C.S.
Drama care a impresionat lumea tenisului: Nu vreau sa accept, nu cedez!
Luni, 02 Iunie 2014, ora 10:19 - Drama care a impresionat lumea tenisului: Nu vreau sa accept, nu cedez!
Tenis / stiri tenis
I-a invins pe Andre Agassi, Jim Courier, Gustavo Kuerten si Carlos Moya, insa acum traieste o drama teribila. Fostul jucator francez Jerome Golmard a iesit pentru prima data in public, la Roland Garros, dupa ce a fost diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica. Retras din activitate in 2006, fostul sportiv, ajuns la varsta de 40 de ani, a primit o veste cumplita la inceputul acestui an,...

 
Top stiri despre Andre Agassi