"Un copil nu mai trebuie să crească neapărat într-o familie" Andreea Antonescu explică de ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu VIDEO

Sambata, 25 Martie 2023, ora 09:43
3871 citiri
"Un copil nu mai trebuie să crească neapărat într-o familie" Andreea Antonescu explică de ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu VIDEO
Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a anunțat că s-a despărțit de ziaristul Victor Vrînceanu, fostul redactor-șef de la CanCan.

Andreea Antonescu a invocat nepotriviri de caracter și l-a șters pe Victor din toate pozele de pe rețelele sociale. Cântăreața abia ce devenise mămică a doua oară în luna decembrie, când a dat naștere unei fetițe.

Invitată în cadrul podcast-ului Vin de-o poveste, Andreea Antonescu a explicat de ce ea și Victor Vrînceanu au decis să se despartă.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separat decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie.

Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Aș numi-o foarte sincer, simplu, nepotrivire de caracter. Știu, sună a clișeu, dar chiar așa este. Ținem legătura prin prisma fetiței. Suntem o familie, dar nu tradițională”, a afirmat Andreea Antonescu.

#Andreea Antonescu, #victor vriceanu, #despartire andreea antoenscu , #stiri vedete