Unde și-a dus Andreea Esca invitații pentru aniversarea vârstei de 50 de ani: "Viața noastră e diferită și datorită ei. Într-un fel bun"
Andreea Esca / stiri Andreea Esca
Andreea Esca împlinește 50 de ani pe 29 august, iar anul acesta a organizat o petrecere surpriză pentru invitați. Aceștia au venit sâmbătă dimineață, 27 august, la aeroport, fără a cunoaște destinația, după cum a anunțat Lucian Mîndruță. Jurnalistul a revenit cu postări în care a dat detalii despre petrecere. "Ne-a ...
Andreea Esca, petrecere cu vedete la împlinirea vârstei de 50 de ani. Invitații nu au aflat în ce țară vor ajunge: "Știm deocamdată linia aeriană"
Sambata, 27 August 2022, ora 08:42 - Andreea Esca, petrecere cu vedete la împlinirea vârstei de 50 de ani. Invitații nu au aflat în ce țară vor ajunge: "Știm deocamdată linia aeriană"
Andreea Esca / stiri Andreea Esca
Andreea Esca împlinește 50 de ani pe 29 august, iar anul acesta a organizat o petrecere surpriză pentru invitați. Aceștia au venit sâmbătă dimineață, 27 august, la aeroport, fără a...
Cu ce fotbalist celebru si-a dat intalnire Andreea Esca in Dubai
Sambata, 27 Martie 2021, ora 14:24 - Cu ce fotbalist celebru si-a dat intalnire Andreea Esca in Dubai
Andreea Esca / stiri Andreea Esca
Aflate in vacanta in Dubai, Andreea Esca impreuna cu fiica sa s-au intalnit cu un fotbalist celebru. Chiar daca tine cu Real Madrid, vedeta PRO TV nu a ratat ocazia sa-si faca o poza cu...
Neti Sandu are Covid-19: Nu am avut nevoie de spitalizare, asa ca sunt acasa, in izolare
Marti, 17 Noiembrie 2020, ora 12:17 - Neti Sandu are Covid-19: Nu am avut nevoie de spitalizare, asa ca sunt acasa, in izolare
Andreea Esca / Pro TV
Neti Sandu, realizatoarea horoscopului de la Stirile Pro TV de dimineata, a fost diagnosticata cu Covid-19, scrie site-ul protv.ro. "Vreau sa aflati de la mine ca am fost confirmata pozitiv cu...
Andreea Esca a batut Guvernul, pe tema comunicarii privind Covid-19. De ce mesajul vedetei Pro TV nu i-a convins pe "fanatici"
Miercuri, 22 Iulie 2020, ora 00:01 - Andreea Esca a batut Guvernul, pe tema comunicarii privind Covid-19. De ce mesajul vedetei Pro TV nu i-a convins pe "fanatici"
Andreea Esca / copii
Interviul emotional dat, luni, 20 iulie, de Andreea Esca, in care a povestit cum ea, sotul ei si unul dintre copii s-au imbolnavit de Covid-19, dar si momentele grele prin care a trecut cand sotul...

Despre Andreea Esca

Andreea Esca este o jurnalista de televiziune, cea mai longeviva prezentatoare de stiri din Romania. Din 1995 prezinta Stirile ProTV, de luni pana vineri, la ora 19.

Nascuta pe 29 august 1972, la Bucuresti, Andreea Esca este casatorita din anul 2000 cu omul de afaceri francez Alexandre Douglas Eram si are doi copii, Alexia Margot si Aris.

Andreea Esca a primit mai multe premii de jurnalism de televiziune si a fost desemnata Femeia anului in 2002 si 2003.

Andreea Esca este un adevarat model al succesului in televiziune si probabil cea mai proeminenta imagine a postului Pro TV.

Andreea Esca
Andreea Esca

Data nasterii: 29 august 1972

Cariera:  - crainica TV

Evenimente importante:  - in 1995 a fost aleasa sa prezinte Stirile ProTV

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Andreea Esca, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.