Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel: ”Ea era Miss în liceu”. Cât de mult a suferit Tudor Chirilă

Sambata, 01 Octombrie 2022, ora 09:51
32931 citiri
Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel: ”Ea era Miss în liceu”. Cât de mult a suferit Tudor Chirilă
Andreea Esca

Decesul lui Alexandru Arșinel, la 83 de ani, a readus în atenția opiniei publice povestea de dragoste între fiul marelui actor, Bogdan, și cunoscuta prezentatoare Andreea Esca, între ei intervenind la un moment dat și cunoscutul Tudor Chirilă, totul întâmplându-se în adolescența celor trei.

“Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului.

Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol.

Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară.

S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a relatat Andreea Esca în urmă cu câțiva ani, potrivit libertatea.ro.

”Erau doi copii frumoşi. Băiatul meu (n.r.: Bogdan Arșinel) era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă, aşa cum fiecare am avut în tinereţe. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a povestit ulterior regretatul Alexandru Arșinel.

Interesant e și faptul că artistul Tudor Chirilă, care învăța la aceeași unitate școlară, Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” din București, a remarcat-o și el pe Andreea Esca, pe care a admirat-o în secret.

”Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a.

Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă?

A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta.

Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…', a spus Tudor Chirilă în 2017, într-un interviu de la radio chiar cu Andreea Esca.

Citește și:
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
George Simion, liderul AUR, a ajuns din nou în centrul atenției luni, 5 decembrie, după ce a dat buzna în Ministerul Energiei și a sabotat conferința de presă anunțată de Virgil Popescu....
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”. Acuzațiile aduse ministrului liberal Virgil Popescu
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”. Acuzațiile aduse ministrului liberal Virgil Popescu
În toiul votului pentru aderarea la Schengen, coaliția de guvernare este cuprinsă de noi tensiuni după ce ministrul Energiei a prezentat un OUG despre care opoziția a spus că ar fi o „taxă...