Andreea Esca: Oana Andoni este foarte frumoasa

Luni, 22 Februarie 2010, ora 09:56
5480 citiri
Andreea Esca: Oana Andoni este foarte frumoasa

De cand s-a operat dupa accidentul petrecut la schi, in Austria, Andreea Esca sta acasa, citeste, se uita la Stirile Pro TV si face lectiile cu cei doi copii ai sai, Alexia si Aris. Recent, si-a reocupat scaunul din studioul televiziunii care i-a adus celebritatea.

"Oana (Andoni - n.r.) este asa de frumoasa! Mi-a placut din prima clipa cand am vazut-o, cand era corespondent de la Iasi. Si se descurca, bineinteles, foarte bine. La Stirile Pro Tv nu exista nicio jurnalista care sa ajunga sa prezinte un buletin de stiri sau sa realizeze un reportaj in cadrul stirilor daca nu este foarte buna", a declarat Andreea Esca, in cadrul unui interviu acordat Evenimentului Zilei.

Intorcandu-se la pupitrul stirilor Pro TV imediat a reusit sa stea o ora la o masa, Andreea Esca isi cere scuze telespectatorilor care o vor vedea schimbandu-si pozitia, din cand in cand, la masa stirilor.

"M-am intoars imediat ce am gasit varianta ideala in care sa pot rezista o ora la masa de prezentare. Am incercat diverse solutii, astfel incat sa tin piciorul la aproximativ 90 de grade, fara sa ii deranjez pe telespectatori cu o pozitie nefireasca. Imi cer insa scuze de pe acum, daca din cand in cand ma voi mai lasa intr-o parte sau in alta, si asta pentru ca n-am voie sa las piciorul in jos", spune prezentatoarea.

Intrebata daca va mai merge la shi, ea a raspuns ca a fost prea speriata de ceea ce i s-a intamplat.

"Nu voi mai merge cu siguranta pentru o perioada, nici aici si nici in alta parte. Am fost prea speriata de tot ce mi s-a intamplat. Cred ca voi avea nevoie de timp sa uit si sa imi recapat increderea in acest sport, desi practic nu se poate numi un accident de schi, atata vreme cat eu eram pe schilift... dar oricum", afirma Andreea Esca, in interviul citat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Andreea Esca accident schi, #Andreea Esca operatie accident, #Oana Andoni stiri Protv , #Pro TV