Andreea Esca risca sa ramana infirma pe viata

Marti, 02 Februarie 2010, ora 13:14
16807 citiri
Andreea Esca risca sa ramana infirma pe viata
foto: Romania Libera

Prezentatoarea stirilor Pro TV, Andreea Esca, a fost operata la genunchi, luni, intr-o clinica privata din Austria, insa ar putea ramane infirma pe viata, daca interventia chirurgicala nu are succes.

Andreea Esca a fost accidentata, sambata, pe partia Bradul din Poiana Brasov, de un tanar care se dadea cu placa.

Vedeta Pro TV s-a ales cu genunchiul rupt, iar medicii i-au instalat, cel mai probabil, suruburi si placi din titan, scrie Adevarul.

Andreea Esca a iesit din operatie, luni, la ora 20:00, insa va ramane internata in spital si in zilele urmatoare, pentru a fi supravehgeata de medicii austrieci.

"Multumesc foarte mult tuturor celor care au fost alaturi de mine si mi-au trimis mesaje de incurajare in aceste zile. De asemenea, vreau sa multumesc in mod special salvamontistilor din Poiana Brasov, intregii echipe medicale de la Spitalul din Brasov, doctorului Claudiu Butum, echipelor de salvare de la 112, doamnei Copos si prietenilor ei, care s-au ocupat de absolut tot ce am avut nevoie, in prima faza.

Apoi, vreau sa le multumesc si colegii mei de la ProTv care au fost non stop alaturi de mine si m-au ajutat sa pot ajunge rapid la clinica din Viena ca sa beneficiez de aceasta operatie recomandata din tara. Sper ca lucrurile sa mearga bine si sa ne revedem in curand, la ora 19.00!", a declarat Andreea Esca, pentru ProTV.ro.

Andreea Esca si-a rupt piciorul pe partia de schi

"Singururul lucru bun - daca se poate numi asa - in tot ceea ce s-a intamplat a fost ca baiatul cu placa nu a intrat in Alexia, care era chiar inaintea mea, ci in mine. In toata nenorocirea asta, pot spune ca am avut si un pic de noroc. Alexia s-a speriat foarte tare si a inceput sa planga si sa tipe cand a vazut ca am fost lovita", a declarat Andreea Esca pentru Adevarul de Seara, citat de Adevarul.

Esca a ajuns la spital cu fractura de platou tibial si leziuni extrem de grave in zona rotulei, potrivit specialistilor de la Spitalul Clinic Sfantul Ioan din Capitala, care i-au acordat primul ajutor, dupa ce vedeta Pro TV a cerut in mod expres sa fie dusa la un spital din Bucuresti.

Dupa ce a primit primul ajutor si a fost diagnosticata, Andrea Esca a cerut sa fie externata din Spitalul Sf. Ioan pentru a se opera la o clinica privata din Austria.

Medicii bucuresteni spun ca intr-o interventie chirurgicala de genul acesta se folosesc placi si suruburi din titan, iar recuperarea ar putea dura cel putin trei luni de zile.

In cazul in care operatia nu a reusit, Andreea Esca ar putea ramane infirma pe viata, potrivit unor surse din anturajul vedetei de televiziune, citate de Adevarul.

Vedeta a fost insotita la Viena de catre sotul sau, iar cei doi copii ai au ramas in tara, in grija mamei Andreei, potrivit acelorasi surse, care au mai precizat ca Andreea Esca nu are de gand sa-l dea in judecata pe tanarul vinovat de producerea nefericitului accident.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Andreea Esca infirma, #Andreea Esc picior rupt, #Andreea Esca operata Viena , #Pro TV