Ce spune Andreea Esca despre salariul sau si ofertele de la alte televiziuni

Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 09:09
7342 citiri
Ce spune Andreea Esca despre salariul sau si ofertele de la alte televiziuni
Foto: Arhiva

Andreea Esca si salariul pe care aceasta il castiga au creat, de-a lungul vremii, speculatii, polemici si mituri. Multe voci spun ca vedeta ar incasa, in fiecare luna, o mica avere. Jurnalista sustine insa ca este renumerata decent.

"Pot sa va spun ca am un salariu decent care este in concordanta cu toate salariile din media romanesti", a declarat Andreea Esca, intr-un interviu acordat Evenimentul Zilei.

In alta ordine de idei, vedeta a precizat ca nu ar participa la emisiunea "Dansez pentru tine", argumentad ca este 'o perfectionista'.

"Nu sunt de talia concursului. Mi-au propus sa apar, dar 'Dansez pentru tine' este cu totul altceva. Una este sa-ti placa sa dansezi la o petrecere si alta este sa participi la acest concurs, care este foarte serios, foarte greu. Eu sunt o perfectionista si, daca nu mi-ar iesi perfect, n-as putea sa fac niciodata ceva. Drept urmare nu ma bag", a mai spus Esca.

Totodata, Andreea Esca a explicat ca, de 16 ani, este imaginea stirilor Pro TV, "iar faptul ca aceasta colaborare dureaza de atat de multa vreme si a ramas la un standard pe care noi l-am dorit a dovedit ca a fost o idee foarte buna".

"Intr-un job, toata lumea pleaca cu ideea de a ramane intr-o relatie pana la sfarsit numai ca pe parcursul anilor oamenii mai migreaza. Intr-un alt loc de munca, intr-un alt domeniu. In cazul meu nu a fost asa pentru ca m-am identificat cu ceva ce-mi placea. Odata cu anii am acumulat experienta si n-am simtit nevoia de a face altceva sau de a face acelasi lucru in alta parte.

Pur si simplu eu asa am simtit si asa m-am simtit bine. Nu am gandit o asociere pe termen lung, dar cred ca a fost bine-venita", a mai spus Esca.

Vedeta a marturisit ca a primit propuneri de alte posturi de televiziune.

"Imi aduc aminte ca am primit odata o propunere din partea unei televiziuni si chiar si eu le-am spus ca nu vreau sa-si piarda vremea si nu merita sa vina sa ne cunoastem pentru ca nu ma intereseaza. Ei insistau insa si-mi spuneau ca este o oferta materiala considerabila, la care orice om s-ar gandi.

Am incercat atunci sa le explic ca nu ma intereseaza partea materiala, pentru ca nu-mi aduce fericirea. De cand am fost copil am avut o situatie materiala confortabila, astfel incat sa am libertatea de a alege fericirea fara sa fac niciun fel de compromis", a povestit Andreea Esca.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Andreea Esca salariu, #Andreea Esca stiri pro TV , #Pro TV