Cum și-a schimbat Andreea Marin viața: ”Mă feresc de ele ca de ciumă!”

Vineri, 25 Noiembrie 2022, ora 09:28
7470 citiri
Cum și-a schimbat Andreea Marin viața: ”Mă feresc de ele ca de ciumă!”
Andreea Marin are un nou stil de viață FOTO facebook

Andreea Marin va împlini 48 de ani luna viitoare și a ajuns la concluzia că trebuie să fie mult mai atentă la ea.

Vedeta de televiziune a împărtăși fanilor la ce a renunțat pentru a se menține în formă, dar și cum a reușit să slăbească 20 de kilograme, cu cinci mese pe zi, și care sunt alimentele la care a renunțat.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a mărturisit Andreea Marin pe contul ei de Facebook, conform OK! Magazine.

„Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța”, a mai spus ea.

3 alimente care NU trebuie să-ți lipsească din dieta primăvara aceasta
3 alimente care NU trebuie să-ți lipsească din dieta primăvara aceasta
Primăvara mult așteptată este sezonul ideal să ne apucăm de slăbit și nu doar din cauză că se apropie sezonul de plajă! Primăvara, metabolismul bazal este accelerat, favorizând...
Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
Pe cine vrea FC Barcelona antrenor după plecarea lui Xavi
FC Barcelona are mai multe variante în vedere pentru a-i succede lui Xavi, care şi-a anunţat plecarea de la club în vară. Totuşi, potrivit Mundo Deportivo, oficialii de la FC Barcelona speră...
#Andreea Marin, #dieta, #viata, #alimente, #regim, #schimbare , #stiri vedete