Andreea Marin nu-și lasă fiica să joace în filmul Liceenii. Reacția categorică a vedetei TV

Miercuri, 26 Octombrie 2022, ora 11:47
10965 citiri
Andreea Marin nu-și lasă fiica să joace în filmul Liceenii. Reacția categorică a vedetei TV
Andreea Marin. Foto: Facebook / Andreea Marin

Andreea Marin nu este de acord ca fiica sa să joace în filmul Liceenii.

Irina Margareta Nistor a anunțat vineri, 21 octombrie, că va apărea o nouă serie a filmului Liceenii în care vor juca copilul lui Ștefan Bănică junior și fiica Andreei Marin.

”Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a declarat criticul de film într-o emisiune la radio, potrivit bucurestifm.ro.

Andreea Marin s-a enervat la culme când a aflat despre acest anunț și a negat categoric prezența fiicei sale în film.

”Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum”, a declarat Andreea Marin, pentru fanatik.

Liceenii este un film de dragoste românesc din 1986, regizat de Nicolae Corjos. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ștefan Bănică-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru. Filmul prezintă povestea de dragoste dintre doi elevi de clasa a X-a: Mihai Marinescu (Ștefan Bănică Jr.) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu). Idila lor trece prin multe încercări.

Filmul se află pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile potrivit unui comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.

Decizie luată de Martin Scorsese, unul dintre cei mai mari regizori din istorie
Decizie luată de Martin Scorsese, unul dintre cei mai mari regizori din istorie
Martin Scorsese va putea fi văzut în curând pe marele ecran. Regizorul, care va primi marţi Ursul de Aur onorific al Festivalului de Film de la Berlin, are un rol mic, dar puternic, un...
Ce se întâmplă cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Mama ei a făcut anunțul
Ce se întâmplă cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Mama ei a făcut anunțul
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a ajuns, la numai 16 ani, ambasador al unui proiect educativ, cunoscut în întreaga lume. Ea a participat la o conferința internațională, care a avut...
#Andreea Marin, #Andreea Marin Facebook, #liceeni, #Film, #Stefan Banica , #Stefan Banica