Andreea Marin a ajuns pe masa de operație. Cum se simte diva de 49 de ani FOTO

Joi, 30 Noiembrie 2023, ora 07:20
4048 citiri
Andreea Marin a ajuns pe masa de operație. Cum se simte diva de 49 de ani FOTO
Andreea Marin FOTO facebook

Andreea Marin a trecut prin momente mai puțin plăcute, fiind nevoită să suporte o intervenție chirurgicală.

Ea a dezvăluit că se simte bine după operație și că vede partea plină a paharului, cu mai puțin de o lună înainte de a împlini 49 de ani.

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi. La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital? Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină- menționez asta cat se poate de limpede.

Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale, care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în casa lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cât posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta. Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, MULȚUMESC!”, a scris Andreea Marin, în mediul online.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

”Probleme serioase de sănătate” pentru Dorinel Munteanu. Reacția antrenorului: ”Nu știu ce să zic”
”Probleme serioase de sănătate” pentru Dorinel Munteanu. Reacția antrenorului: ”Nu știu ce să zic”
Antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, se confruntă cu ''serioase probleme de sănătate'' şi necesită îngrijire medicală de specialitate, a anunţat, marţi, pe...
Marcel Ciolacu anunță deblocarea a peste 2.000 de posturi în domeniul sanitar și asistență socială
Marcel Ciolacu anunță deblocarea a peste 2.000 de posturi în domeniul sanitar și asistență socială
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat în şedinţa de Guvern de joi, 22 februarie, că a decis să deblocheze peste 2.000 de posturi în domeniul sanitar şi al asistenţei sociale. Decizia, spune...
#Andreea Marin, #operatie, #diva, #49 de ani, #probleme, #sanatate , #stiri media