Mihaela Radulescu, replica Andreei Marin: Diva cu mana in sold nu prea mai e diva

Sambata, 24 Septembrie 2011, ora 17:21
8593 citiri
Mihaela Radulescu, replica Andreei Marin: Diva cu mana in sold nu prea mai e diva
Foto: Cotidianul

Desi nu mai realizeaza emisiuni de televiziune de ani buni, Andreea Marin Banica si Mihaela Radulescu revin in atentia publicului (cum altfel?) decat printr-un scandal. Pentru ca Zana Surprizelor a atacat-o joi, Raduleasca a tinut mortis sa ii dea replica vineri.

Razboiul celor doua dive a fost declansat joi de Andreea Marin, care, intr-o emisiune la B1TV, s-a aratat deranjata de comparatia facuta intre ea si Mihaela Radulescu.

"Te rog frumos sa nu facem comparatie ca nu ma onoreaza aceasta comparatie", a reactionat Andreea Marin Banica, spunand ca ea refuza sa fie hartuita de jurnalistii de monden, in timp ce Mihaela Radulescu "este de partea cealalta, de partea publicatiilor, s-o spunem pe cea dreapta, ce sa ne facem ca ploua atat...stateau de gat pe la petreceri, dar a dat in judecata Libertatea. Facand ce? Barfindu-si sotul, hai sa fim seriosi!".

In replica, Mihaela Radulescu s-a aratat amuzata de situatie declarand ca singurul rau pe care crede ca i l-a facut Zanei este faptul ca exista, remarcand totodata ca fosta ei colega de breasla pare sa aiba si o preocupare pentru fostii ei soti.

"Ma intrebam la care dintre toate framantarile Andreei sa raspund. Cred ca singurul fapt ca exist e un rau pentru ea, sau faptul ca am facut aceeasi meserie. Nu o pot lua foarte tare in serios. E prima data cand aud cu cata vehementa si isterie s-a referit la persoana mea.

O sa ma intreb multa vreme care o fi raul pe care i l-am facut. Cred ca raul pe care i l-am facut este faptul ca eu exist. Incerc sa pastrez limite civilizate. Mi se pare penibila situatia. Nu credeam ca se poate ajunge atat de departe ca Andreea sa faca o criza la auzul numelui meu", a spus Raduleasca, citata de Libertatea.

Mai mult, ea a acuzat-o la randul ei pe Andreea Marin Banica spunand ca procedeaza ca ziaristii pe care ii infiereaza, mai exact "arunca cu venin peste un om fara sa aiba habar despre ce vorbeste".

"Cand diva isi pune mana in sold nu prea mai e diva. Nu e un razboi, atunci cand unul se cearta, iar celalalt striga pace. Este un atac al ei. Nu cred ca asta este motivul. Am vazut ca o preocupa scrisoarea in care vorbeam despre fostul meu sot. De aceea, vad ca are o preocupare pentru fostii mei soti. Ma intreb daca o ajuta la ceva, ca asa poate as da o mana de ajutor ca poate ar avea vreo finalitate. Nu sunt doctor, nu stiu ce diagnostic sa-i pun", a comentat diva de la Intact.

Eveniment Quarterly Report

Avertismentul lui Nicolae Ciucă privind riscul discursurilor extremiste: ”Populismul pune în pericol drepturile civile ale tuturor”
Avertismentul lui Nicolae Ciucă privind riscul discursurilor extremiste: ”Populismul pune în pericol drepturile civile ale tuturor”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat joi, 28 septembrie, în cadrul Conferinţei Europene a preşedinţilor de parlamente din statele membre ale Consiliului Europei care are loc la...
Decizia în cazul lui Dumitru Buzatu, amânată de instanță pentru a doua oară. Avocat: ”Încă mai caut probele”
Decizia în cazul lui Dumitru Buzatu, amânată de instanță pentru a doua oară. Avocat: ”Încă mai caut probele”
Curtea de Apel Iaşi a amânat pentru vineri, 29 septembrie, pronunţarea deciziei în cazul lui Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mită. Este a doua oară când magistrații...
#Andreea Marin, #Mihaela Radulescu , #Mihaela Radulescu