Andreea Marin - cum s-a terminat procesul cu TVR si cea mai frumoasa declaratie de dragoste Interviu

Marti, 29 Iulie 2014, ora 07:26
18284 citiri
Andreea Marin - cum s-a terminat procesul cu TVR si cea mai frumoasa declaratie de dragoste Interviu
Foto: Facebook/Andreea Marin

Andreea Marin a plecat de la TVR 1 acum cateva luni acuzand ca ea si echipa emisiunii "Pretuieste Viata" nu si-au primit banii pentru munca depusa.

Cum s-a incheiat aceasta problema si ce are sa isi reproseze vizavi de respectiva perioada a dezvaluit Andreea Marin intr-un interviu acordat Ziare.com.

Vedeta de televiziune ne-a vorbit si despre cazurile care au impresionat-o cel mai mult in timpul caravanei "Pretuieste Viata", dar si despre care a fost cea mai frumoasa declaratie pe care a primit-o din partea sotului sau, Tuncay Ozturk.

Datorita dvs. si echipei dvs multe cazuri de copii cu probleme si nu numai si-au gasit rezolvarea. V-a marcat foarte mult vreunul?

Da, din pacate, au ajuns la mine si multe cazuri la limita dintre viata si moarte. Sunt tare fericita atunci cand pot intermedia salvarea unei vieti, dar mi s-a intamplat si sa inteleg ca exista limite, oricata vointa as avea, si asta e foarte dureros. Dar datoria mea de suflet si de onoare este sa fac tot ce pot, atunci cand pot, iar atunci cand stiu ca limitele mele sunt depasite, e datoria mea sa spun adevarul si sa refuz implicarea in cazurile respective, nu-mi place sa dau sperante acolo unde nu este cazul, iar oamenii trebuie sa inteleaga acest lucru.

Andreea Marin, despre o prezentatoare TV: E un semn ca o pretuiesti cu adevarat

Au fost cazuri de femei agresate si care si-au rezolvat problemele datorita ajutorului oferit de dvs?

Bineinteles. Programul Scoala Mamelor al fundatiei mele, Pretuieste Viata, s-a dovedit a fi foarte eficient in multe cazuri, dar cum responsabilitatile noastre in acest program erau limitate, am cautat sa dezvoltam un altul care tocmai a devenit activ acum, dedicat in mod special persoanelor care trec prin experienta traumatizanta a violentei in familie si celor cu dizabilitati.

Ne dorim ca acesti oameni sa poata incepe o viata noua, prin propriile forte. Tocmai de aceea, vrem sa-i ajutam sa aiba un venit propriu, o calificare recunoscuta de Ministerul Muncii, o pregatire si un contact direct cu posibili angajatori, vom intermedia toate acestea dincolo de facilitatile gratuite puse la dispozitie (de exemplu, au sprijinul psihologului sau psihiatrului gratuit in centrele Estuar din Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Giurgiu. Pentru inscrieri pot suna la numarul 0314171888, e un mare avantaj a merge la psiholog. Pe termen lung inseamna uneori a plati sume foarte mari pe care nu oricine si le permite).

Cine vrea sa stie mai multe in acest moment despre cum poate fi sprijinit de proiectul Fundatiei Pretuieste Viata, cofinantat de Fondul Social European, poate suna la numarul 116111 gratuit daca apelul vine din retelele Romtelecom si Cosmote.

In aceasta perioada ati legat noi prietenii despre care credeti ca vor dura toata viata?

Sunt relatii care se leaga in circumstante atat de sensibile, incat ele raman prietenii pe viata. De pilda, in Caravana Pretuieste Viata la Pitesti am reintalnit o mama care ma contactase cu ani in urma intr-o situatie cumplita, avand o fetita de cativa anisori cu un cancer in stare foarte grava, imediat dupa ce am primit mesajul ei m-am urcat in masina si am ajuns la Pitesti. Incepand din acel moment am facut tot ce era posibil pentru binele fetitei, singurul copil la parinti. Dupa o grea suferinta, ea s-a stins, din pacate, si a lasat in urma o durere cumplita.

Anul acesta mamica a urcat pe scena spunandu-mi ca pretuieste viata mai mult decat oricand pentru ca Dumnezeu i-a daruit o minune: un ingeras care are astazi 4 luni de viata. E lesne de inteles ca astfel de relatii devin de neuitat.

Andreea Marin vorbeste deschis despre violenta in familie

Cand ati incheiat contractul cu TVR ati declarat ca echipa dvs nu isi primise banii. S-au lamurit lucrurile? Si-au primit oamenii salariile?

Luna aceasta am primit ultimele datorii pe care TVR le avea in contul programului Pretuieste Viata, realizat anul trecut pentru postul national de televiziune. Din pacate, nu este vorba doar de o datorie financiara, ci si de pierderea unui program valoros, serios si util romanilor, precum si de o necesara reparatie morala, care sper sa se realizeze in final prin intelegerea la care incercam sa ajungem impreuna, ambele parti.

Aveti ceva sa va reprosati din acea perioada?

Da, naivitatea specifica omului corect si pasionat de munca sa.

Dar TVR-ului?

Ce am avut de spus, am spus la momentul potrivit. Nu tolerez nedreptatea si minciuna si intotdeauna voi lupta pentru respectarea drepturilor consfintite prin lege.

Ati incercat sa vorbiti cu dl. Stelian Tanase pentru a rezolva problemele? Dansul sustinea ca ati refuzat sa fie micsorat bugetul emisiunii.

Declaratiile domniei sale au fost eronate si am sanctionat public acest lucru la momentul respectiv.

Ati scris pe Facebook ca sora dvs este sufletul dvs pereche. Nu v-ati gandit niciodata sa va mutati definitiv din tara pentru a fi mai aproape de ea?

Ne vedem destul de des si peste cateva zile mergem impreuna in vacanta.

Pareti ca intineriti pe zi ce trece. Care este secretul?

Stilul de viata sanatos, renuntarea la ceea ce contine chimicale, toxine, intoarcerea la natura, sportul, lectura care imi dezvaluie surse de echilibru. Si iubirea. Pretuiesc viata.

Cum arata o zi din viata Andreei Marin?

Nici o zi nu e ca alta. Cert e ca e plina de energie pozitiva.

Sunteti una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Cum va ingrijiti tenul?

Va multumesc pentru compliment. Sincer, nimic complicat. In momentul in care am facut detoxifierea si am incepul sa mananc sanatos, tenul meu si-a revenit si se simte foarte bine.

Puteti spune ca aveti o viata perfecta sau va lipseste ceva?

Sigur ca imi lipseste, nu sufar de autosuficienta, mereu caut ceva nou si bun. Am si eu uneori necazurile mele, ca orice om, dar incerc sa le rezolv cu pozitivitate.

Care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ati primit-o din partea sotului?

Cererea in casatorie.

Cum se intelege Violeta cu Tuncay?

Foarte bine. Sunt prieteni foarte buni.

Cand ati simtit prima data ca Tuncay este potrivit pentru a fi jumatatea dvs?

Nu voi intra in astfel de detalii, sunt prea intime.

Cu ce personaj din istorie credeti ca semanati?

Nu ma pot lauda astfel, dar daca ma intrebati ce persoane care au intrat in legenda admir, va pot da doua exemple: Audrey Hepburn si Lady Diana.

Ce le-ati spune urmatoarelor persoane daca le-ati putea oferi un sfat: Traian Basescu, Inna, Simona Patruleasa sau Stelian Tanase?

Nu-mi permit sa dau sfaturi, mai am multa experienta de acumulat pana la acel moment. Insa primesc sfaturi de la cei mai buni decat mine.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Andreea Marin TVR, #Andreea Marin bani TVR, #Andreea Marin Tuncay Ozturk, #Andreea Marin Violeta , #stiri Andreea Marin