Iulia Albu, despre cele "5 lucruri pe care Andreea Marin le face cu gura mai bine" decat ea

Joi, 24 Iulie 2014, ora 10:48
12230 citiri
Iulia Albu, despre cele "5 lucruri pe care Andreea Marin le face cu gura mai bine" decat ea
Foto: Facebook/Andreea Marin

Dupa ce Andreea Marin a rabufnit in presa, spunand ca ii e mila de oamenii care apar la TV doar atasandu-si numele de al altora pe care ii critica, fashion editorul Iulia Albu nu s-a putut abtine, asa ca i-a dat replica.

Andreea Marin iese la atac: Astfel de oameni imi trezesc mila

Intr-o postare pe Facebook, Iulia Albu numeste "5 lucruri pe care Andreea Marin le face cu gura mai bine decat Iulia Albu". Aceasta sustine ca, daca pe "diva" o mananca din nou in partea dorsala, atunci trebuie scarpinata.

Amintind faptul ca Andreea Marin a afirmat despre ea ca are gura mare, Iulia Albu afirma ca "Zana" se pricepe la alte lucruri facute tot cu gura mai bine decat ea, numindu-le. Un prim astfel de "talent" este "sa manance banii statului, fiind de-a dreptul nesimtit si de notorietate salariul pe care ea il avea la TVR in perioada raposatei 'Surprize, Surprize'".

Ce salariu are Andreea Marin la TVR

In plus, "mancatul in general (...), nu doar de ciocolata", ar fi un alt talent de-al Andreei Marin.

Un "Product placement pentru patrunjel"

Fashion editorul o numeste pe fosta sotie a lui Stefan Banica "Product placement pentru patrunjel", facand referire la dieta Andreei Marin, stiindu-se faptul ca aceasta promoveaza o cura cu vegetale.

Andreea Marin, la detoxifiere: Am nevoie de momente petrecute doar cu mine insami

Cat despre celelalte doua talente ale Andreei Marin, Iulia Albu continua: "Desigur, este dificil pentru 'Zana', ale carei relatii cu persoane influente sunt de notorietate, faptul ca mai exista si oameni care avanseaza profesional pe baza unor studii in domeniu, nemaifiind suficiente doar asocierile ocazionale.

Explicatia logica, cum ii place 'Zanei' sa spuna, este ca atata timp cat nu suntem suficient de subiectivi (in sensul de aserviti domniei sale), nu ne putem ridica, culmea, la standardele pe care domnia sa presupune eronat ca le-ar putea impune".

Cat despre o aventuala colaborare cu ea, asa cum a lasat Andreea Marin sa se inteleaga ca fashion editorul si-ar dori, "Nu-mi doresc si n-am incercat niciodata o colaborare cu ea, intrucat styling-ul persoanelor publice nu reprezinta, in acest moment, pentru mine un obiectiv profesional".

Chiar daca nu le leaga niciun contract, Iulia Albu ii face Andreei Marin cateva recomandari: "Ii recomad totusi, intrucat este evident faptul ca nu-si poate permite, financiar vorbind, sfaturile unei persoane avizate, dovada fiind aparitiile dezastruoase ale domniei sale din ultima perioada, sa-si cumpere inca o oglinda in care sa analizeze macar timp de cinci secunde tinuta inainte de a iesi din casa".

Marti seara, Andreea Marin a spus, la Prima TV, ca de multe ori a fost luata in vizor de unii specialisti in moda, printre care s-au aflat Iulia Albu si Alin Galatescu.

"Mie astfel de oameni imi trezesc mila pur si simplu. Oamenii care nu au valoare, au doar o gura mare, nu imi trezesc altceva decat mila si sincer nu ii bag in seama. Imi vad de treaba mea", a declarat Andreea Marin.

Omul de televiziune considera ca acest gen de oameni nu poate ramane mult timp in atentia publicului.

"Nu e nevoie sa strigi in gura mare, sa acuzi sau sa ranesti oamenii in vreun fel atunci cand iti faci meseria, daca esti de meserie. Aruncand vorbe despre ei, atasand numele tau de numele lor apari si tu intr-un reportaj atunci lucrurile pe termen lung nu vor merge", a mai spus Andreea Marin.

Concluzia trasa de Andreea Marin din atacurile celor doi este aceea ca "trebuie sa fie ei contactati pentru a da sfaturi", negasind o alta explicatie pentru comportamentul lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Iulia Albu Andreea Marin, #IUlia Albu tinute Andreea Marin, #Iulia Albu critica Andreea Marin, #cura Andreea Marin, #salariu Andreea Marin TVR , #stiri Andreea Marin