Andreea Mitu, despre cel mai dificil moment de la Roland Garros: Imi venea sa plang in hohote

Sambata, 30 Mai 2015, ora 20:07
8210 citiri
Andreea Mitu, despre cel mai dificil moment de la Roland Garros: Imi venea sa plang in hohote
Foto: Captura Roland Garros

Andreea Mitu, eroina zilei la Roland Garros, a povestit care a fost cel mai dificil moment din meciul cu Francesca Schiavone, de la Paris.

Sportiva din Romania a marturisit ca a trait clipe grele in setul al doilea, atunci cand veterana Schiavone, campioana la Roland Garros in 2010, parea ca poate intoarce soarta partidei.

Apoi si-a revenit si, pana la urma, a reusit sa se impuna.

"Cumva, ea a reintrat in joc, si de asta m-am temut cel mai mult. E foarte greu. Am pierdut game-ul ala la 2-0, cand am avut doua mingi de break, mi se pare. Dar efectiv ma scosese din ritm. Stiam ca trebuie sa fiu activa, sa fiu pozitiva si sa-mi fac jocul, dar o vedeam pe ea ca nu mai joaca si e foarte greu! Astea-s cele mai rele situatii, ori sa stii ca adversarul e accidentat, ori sa o vezi ca nu mai trage. Si a inceput. La 3-1 s-au schimbat mingile, de la 3-2 la 4-3 ea a facut doua game-uri incredibile.

Imi venea sa plang, imi venea sa fac exact ca Zvonareva, sa-mi pun prosopul pe cap si sa incep sa plang in hohote. Atat de neputincioasa ma simteam. Si apoi am avut eu doua game-uri incredibile, de la 3-4 la 5-4. Nu mai tin minte nimic din ele, stiu ca am dat in toate. Mi-am zis: Baga serviciul ala in teren! Repet, n-a mers deloc astazi, asta este si mi-am zis sa joc si atat. Nu mai tin minte scorul, nu mai stiu cate mingi de meci am avut, trei, patru. Doua? Unde sa mai dau, ce sa mai fac?, imi tot ziceam. Trebuie sa fac punct neaparat, sa fiu tot agresiva si am scos-o la capat. Din nou", a declarat Mitu conform treizecizero.ro.

Romanca a explicat apoi si cum reusea Schiavone s-o scoata din ritm.

"Joaca foarte diferit fata de ce se joaca acum. Banuiesc ca are acelasi joc ca acum 10-20 de ani de cand a inceput. E un stil foarte atipic, foarte greu. Trebuia sa atac, dar ma scotea din ritm cu slice-urile alea. Erau niste mingi foarte lente, imi stopa din viteza, imi oprea ritmul, si ma bucur tare mult ca am reusit sa fac ceva si sa castig", a mai declarat Andreea.

Andreea Mitu a reusit o performanta fabuloasa in cursul zilei de sambata, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Andreea Mitu, victorie fabuloasa la Roland Garros: S-a calificat in optimi!

In turul al treilea, Mitu a eliminat o fosta castigatoare de la Paris, este vorba despre Francesca Schiavone, impunandu-se in doua seturi, scor 7-5, 6-4.

Andreea Mitu, prima reactie dupa victoria fantastica de la Roland Garros: O nebunie, nu pot sa explic

Este cea mai mare performanta din cariera sportivei in varsta de 23 de ani.

Andreea are o sansa uriasa de a merge in sferturi, adversara din optimile de finala fiind modesta belgianca Alison van Uytvanck.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Andreea Mitu Roland Garros victorie, #Andreea Mitu Roland Garros declaratie, #Andreea Mitu Roland Garros Schiavone , #Roland Garros