Andreea Mitu si Dan Tomescu, noii campioni ai Romaniei la tenis

Luni, 30 Septembrie 2019, ora 11:53
3961 citiri
Andreea Mitu si Dan Tomescu, noii campioni ai Romaniei la tenis
Foto: Instagram/ Andreea Mitu

Andreea Mitu si Dan Alexandru Tomescu au castigat titlurile in probele de simplu din cadrul Campionatelor Nationale Individuale de seniori ale Romaniei, editia 2019.

Finala feminina de simplu a fost castigata de Andreea Mitu, de la CSM Bucuresti, cu 7-5, 4-6, 6-3 in fata Ilonei Ghioroaie, de la CS Universitar Pitesti, campioana de anul trecut. Finala mica nu s-a mai jucat, medalia de bronz revenindu-i Oanei Simion, de la CS Dinamo Bucuresti, care a beneficiat de retragerea colegei de club, Irina Fetecau, potrivit site-ului Federatiei Romane de Tenis.

Dan Alexandru Tomescu (CS Dinamo Bucuresti) s-a impus la simplu masculin, cu 6-2, 6-2, in finala jucata impotriva lui Victor Cornea, de la CS TC Pamira Sibiu. Medalia de bronz a revenit lui Alexandru Jecan, de la CS Universitatea Cluj, care a castigat cu 6-3, 6-4 in fata campionului de anul trecut, Victor Crivoi, de la CS Dinamo - Centrul Sportiv Brasov.

La dublu feminin, Ilona Ghioroaie si Oana Corneanu, de la Daimon Sport Club, favoritele nr. 2, au trecut in finala cu 2-6, 6-1, 10-4 de favoritele nr. 5, Ilinca Amariei (CS Dinamo Bucuresti)/Alessia Ciuca (CS Sport 4 Fun Timisoara). Finala mica nu s-a mai disputat, medaliile de bronz fiind castigate de perechea Gabriela Tatarus (CS Dinamo Bucuresti)/Ana Mihaila (ACS Sense Roman).

Victor Cornea si Alexandru Jecan, principalii favoriti, s-a impus la dublu masculin, cu 6-3, 6-0, in fata capilor de serie nr. 3, Dragos Dima, de la CSM Bucuresti, si Petru Luncanu, de la CS Dinamo - Centrul Sportiv Brasov. In finala mica, Vasile Antonescu, de la CS Dinamo - Centrul Sportiv Brasov, si Cezar Cretu, de la CS Dinamo Bucuresti, au invins cu 2-6, 6-3, 10-8 cuplul Bogdan Apostol (CSM Bucuresti)/Patrick Grigoriu (CSA Steaua Bucuresti).

La dublu mixt, victoria a revenit perechii Andreea Mitu/Victor Cornea, principalii favoriti, cu 7-6 (1), 6-4, in finala cu Vasile Antonescu si Gabriela Tatarus. Medaliile de bronz au revenit lui Patrick Grigoriu si Alessiei Ciuca.

Citește și:
Tensiuni în coaliția de guvernare. PSD, critică apăsat UDMR după declarația lui Csoma Botond. Cum răspunde politicianul maghiar
Tensiuni în coaliția de guvernare. PSD, critică apăsat UDMR după declarația lui Csoma Botond. Cum răspunde politicianul maghiar
Liderii PSD au transmis în ultimele zile mai multe critici la adresa UDMR după ce deputatul maghiar Csoma Botond ar fi avut un „discurs provocator” în ședința parlamentului dedicată Zilei...
Strategia pentru prezidențiale. Ce așteaptă partidele mari înainte să-și anunțe candidații
Strategia pentru prezidențiale. Ce așteaptă partidele mari înainte să-și anunțe candidații
În ciuda speculațiilor privind candidații la alegerile prezidențiale din 2024, niciunul dintre principalele partide politice din România nu și-a prezentat opțiunea. Cu toate astea,...
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0