Andreea Paul cere sa i se verifice teza de doctorat

Luni, 02 Iulie 2012, ora 10:46
2681 citiri
Andreea Paul cere sa i se verifice teza de doctorat
Foto: Romania TV

Noul vicepresedinte al PDL, Andreea Paul (fosta Vass), banuita ca si-ar fi plagiat teza de doctorat, a fost prezenta, luni dimineata, la Comisia de Etica din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), unde a cerut ca lucrarea sa-i fie analizata.

In fata sediului ASE, Andreea Paul a subliniat ca nu este perfecta, ca este om, dar ca teza ei de doctorat este originala si este rezultatul a sapte ani de cercetare.

"Eu nu mi-am plagiat doctoratul, mi l-am scris singura, dupa sapte ani de cercetare. Sunt dispusa sa ma adresez oricarei comisii capabile sa-mi verifice teza de doctorat si chiar imi doresc asta (...) Nu sunt perfecta, sunt un om. Sunt eu insami expusa greselilor, dar teza mea de doctorat este scrisa de mine si nu de altcineva", a declarat Andreea Paul.

Andreea Paul, banuita de plagiat: Sunt mandra de teza de doctorat, nu am emotii!

Vicepresedintele democrat-liberal a reiterat ca prin acuzatiile la adresa ei se incearca, de fapt, acoperirea plagiatului premierului Victor Ponta.

"Am inceput sa nu mai cred in coincidenta. In politica, greselile se platesc si fiecare ajunge sa-si plateasca propriile greseli. Se incearca acoperirea plagiatului premierului Victor Ponta", a adaugat fostul consilier personal al lui Emil Boc de pe vremea cand era premier.

Andreea Paul Vass este banuita ca si-a plagiat teza de doctorat dupa o sesizare pe care un cititor al Jurnalului National a facut-o catre redactie.

Mai exact, acesta a semnalat ca in lucrarea ei de doctorat exista pasaje ample asemanatoare pana la identitate cu fragmente din lucrari ce n-au fost indicate in bibliografie.

"Un cititor al Jurnalului National, pasionat de economie, la o privire superficiala si fara a dispune de un soft specializat, a semnalat in lucrarea ei de doctorat pasaje ample asemanatoare pana la identitate cu fragmente din lucrari ce n-au fost indicate in bibliografie. Cu alte cuvinte, cititorul ne-a semnalat suspiciuni de plagiat, recomandand o lectura aprofundata a lucrarii de doctorat, prin lupa specialistilor si cu instrumente de comparare adecvate", a spus Victor Ciutacu, redactorul sef al Jurnalului National, duminica seara, la Antena 3.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Andreea Paul Vass verificare teza doctorat, #Andreea Paul Vass Comisie Etica ASE, #Andreea Paul Vass plagiat teza doctorat , #economie