Andreea Paul: Antonescu nu va ajunge presedinte. Masinaria de vot "rosie" nu-l va sustine

Sambata, 31 August 2013, ora 13:40
1281 citiri
Andreea Paul: Antonescu nu va ajunge presedinte. Masinaria de vot "rosie" nu-l va sustine
Foto: andreeapaul.ro

Crin Antonescu nu va ajunge presedintele Romaniei pentru ca "masinaria de vot rosie" nu-l va sustine, a declarat prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, sambata, la Scoala de vara a Tineretului Democrat Liberal.

"Antonescu (Crin Antonescu - n.r.) si-a dat si continua sa-si dea zilnic cate un monumental autogol. Crin Antonescu nu va ajunge niciodata presedinte (al Romaniei - n.red.). Este naiv sa-si imagineze ca masinaria de vot rosie il va sustine.

Ponta ii va face lui Antonescu o 'baie' rosie la fel cum Vantu (Sorin Ovidiu Vantu -n.red.) i-a facut lui Geoana. L-a imbaiat strasnic si nu a ajuns presedinte. Nici Antonescu nu are aceasta sansa.

Daca USL a castigat puterea prin minciuna, prin dezinformare, nu cred ca aceasta este calea pe care Organizatia de Tineret a PDL trebuie sa o propuna viitorului politicii romanesti", a spus prim-vicepresedintele PDL.

Andreea Paul a adaugat ca democrat-liberalii pot impune "politica de caracter, bazata pe argumente, pe educatie", astfel incat tinerii sa se regaseasca in modelul pe PDL il propune.

#Andreea Paul Crin Antonescu presedinte, #Paul Vass Crin masinaria rosie, #Andreea Vass declaratii Antonescu , #PDL
Comentarii
Poza DIANAD
DIANAD
rank 5
Antonescu va ajunge presedinte,
Poza kid
kid
rank 5