Andreea Paul se gandeste la o constructie de dreapta: PDL, PNL si "partidulete mai mititele"

Joi, 27 Martie 2014, ora 10:06
2231 citiri
Andreea Paul se gandeste la o constructie de dreapta: PDL, PNL si "partidulete mai mititele"

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a afirmat, miercuri, la Targoviste, ca, dupa alegerile europarlamentare, se va putea discuta despre o "constructie puternica de dreapta", care va avea ca baza "cei doi piloni de forta, PDL si PNL, si, sigur, si partiduletele mai mititele".

Prezenta miercuri, la Targoviste, unde s-a intalnit cu reprezentantii PDL Dambovita, Andreea Paul a declarat, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca despre realizarea unei constructii politice de dreapta se va putea vorbi dupa alegerile din 25 mai, iar o astfel de constructie ar urma sa aiba la baza PDL si PNL.

"Daca discutam de o constructie puternica pe dreapta, atunci o discutam dupa europarlamentare, pornind de la cei doi piloni de forta, PDL si PNL, si, sigur, si cu partiduletele mai mititele", a afirmat Andreea Paul.

Aceasta a adaugat ca PDL este dispus sa discute cu toate partidele de dreapta despre realizarea unei astfel de constructii politice, mentionand ca nu crede "in politica andrelelor si sarmalelor invartite pe post".

Andreea Paul: Udrea se gandeste la propria candidatura la presedintie

"Stam de vorba cu toata lumea. Dar hai sa fim obiectivi: nu cred in politica de can-can, in politica andrelelor si a sarmalelor invartite pe post, pentru ca nu cred ca de asta au nevoie romanii. Au nevoie de solutii si de profesionisti|", a mai spus Andreea Paul.

Referindu-se la Miscarea Populara, prim-vicepresedintele PSD a afirmat ca partidul "se lupta acum sa obtina pragul electoral pentru a intra in Parlamentul European", iar in Fundatia Miscarea Populara sunt inscrisi mai multi primari alesi sub sigla PDL, in acest context Andreea Paul spunand ca "opozitia este un veritabil test de caracter".

Andreea Paul a criticat Guvernul, apreciind ca "daca ne uitam la cuplul Petrescu - Ponta, vedem paine si circ". Ea a afirmat ca Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, "comunica senin ca, fara acciza de 7 eurocenti pe litrul de carburant, nu stie daca se mai pot plati pensiile si salariile" ceea ce "dovedeste ca nu cunoaste nici legea si nici minciunile Guvernului Ponta".

Citește și:
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Consiliul European de la Bruxelles, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel, Consiliul European a luat notă de mandatele...
Șoșoacă folosește retorica Rusiei după ce Ucraina a anunțat sancțiuni împotriva sa: „Mă amenință cu moartea. Stat abuziv și fascist”
Șoșoacă folosește retorica Rusiei după ce Ucraina a anunțat sancțiuni împotriva sa: „Mă amenință cu moartea. Stat abuziv și fascist”
Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a reacționat aberant după ce Ucraina a anunțat sancțiuni la adresa sa ca urmare a proiectelui de lege depuse de senatoare pentru anexarea unor...
#Andreea Paul constructie dreapta, #partide dreapta europarlamentare Andreea Paul , #PDL