Andreea Paul se gandeste la o constructie de dreapta: PDL, PNL si "partidulete mai mititele"

Joi, 27 Martie 2014, ora 10:06
2131 citiri
Andreea Paul se gandeste la o constructie de dreapta: PDL, PNL si "partidulete mai mititele"

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a afirmat, miercuri, la Targoviste, ca, dupa alegerile europarlamentare, se va putea discuta despre o "constructie puternica de dreapta", care va avea ca baza "cei doi piloni de forta, PDL si PNL, si, sigur, si partiduletele mai mititele".

Prezenta miercuri, la Targoviste, unde s-a intalnit cu reprezentantii PDL Dambovita, Andreea Paul a declarat, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca despre realizarea unei constructii politice de dreapta se va putea vorbi dupa alegerile din 25 mai, iar o astfel de constructie ar urma sa aiba la baza PDL si PNL.

"Daca discutam de o constructie puternica pe dreapta, atunci o discutam dupa europarlamentare, pornind de la cei doi piloni de forta, PDL si PNL, si, sigur, si cu partiduletele mai mititele", a afirmat Andreea Paul.

Aceasta a adaugat ca PDL este dispus sa discute cu toate partidele de dreapta despre realizarea unei astfel de constructii politice, mentionand ca nu crede "in politica andrelelor si sarmalelor invartite pe post".

Andreea Paul: Udrea se gandeste la propria candidatura la presedintie

"Stam de vorba cu toata lumea. Dar hai sa fim obiectivi: nu cred in politica de can-can, in politica andrelelor si a sarmalelor invartite pe post, pentru ca nu cred ca de asta au nevoie romanii. Au nevoie de solutii si de profesionisti|", a mai spus Andreea Paul.

Referindu-se la Miscarea Populara, prim-vicepresedintele PSD a afirmat ca partidul "se lupta acum sa obtina pragul electoral pentru a intra in Parlamentul European", iar in Fundatia Miscarea Populara sunt inscrisi mai multi primari alesi sub sigla PDL, in acest context Andreea Paul spunand ca "opozitia este un veritabil test de caracter".

Andreea Paul a criticat Guvernul, apreciind ca "daca ne uitam la cuplul Petrescu - Ponta, vedem paine si circ". Ea a afirmat ca Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, "comunica senin ca, fara acciza de 7 eurocenti pe litrul de carburant, nu stie daca se mai pot plati pensiile si salariile" ceea ce "dovedeste ca nu cunoaste nici legea si nici minciunile Guvernului Ponta".

Citeste si:
Cum ar putea fi afectat USR de plecarea lui Dacian Cioloș din partid și ce șanse ar putea avea acesta pe cont propriu
Cum ar putea fi afectat USR de plecarea lui Dacian Cioloș din partid și ce șanse ar putea avea acesta pe cont propriu
Dacian Cioloș s-a întâlnit săptămâna trecută cu mai mulți apropiați din USR, foști membri PLUS, și ar pregăti o demisie din partid, potrivit unor surse politice. Șansele sale de...
Reașezări politice înaintea alegerilor din 2024. Cum arată harta posibilelor alianțe conjuncturale
Reașezări politice înaintea alegerilor din 2024. Cum arată harta posibilelor alianțe conjuncturale
Cu mai puțin de doi ani până la următoarele rânduri de alegeri, aproape toate partidele de pe scena politică au început să se orienteze după alianțe pe termen scurt sau lung. Dragnea a...