Andreea Paul: Trantorii USL au cheltuit mai mult decat produc

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 15:23
1547 citiri
Andreea Paul: Trantorii USL au cheltuit mai mult decat produc
Foto: napocanews.ro

"Trantorii USL" au cheltuit pe primele opt luni ale acestui an cu 7,2 milioane de euro pe zi mai mult decat produc, astfel incat "deficitul bugetar a crescut cu 11 la suta", a declarat prim vicepresedintele PDL, Andreea Paul.

Andreea Paul a facut o analiza a exercitiului finaciar al guvernarii USL si a descoperit ca veniturile bugetare totale pe primele opt luni se ridica la 131 de miliarde de lei, iar cheltuielile la 139 de miliarde de lei. "Guvernul USL a creat in primele opt luni de guvernare din acest an un deficit de 8 miliarde lei", a spus a spus politicianul PDL, conform Realitatea Tv.

"Executia bugetara pe primele opt luni ale acestui an arata ca trantorii USL cheltuie in fiecare zi cu 7,2 milioane de euro mai mult decat produc. Birocratiei USL ii merge tare bine, daca i-ar fi cheltuit pe autostrazi am fi avut cu 300 de kilometri mai mult, in conditiile in care standardul de cost este de 6 milioane de euro pe un kilometru de autostrada", a aratat Andreea Paul.

Ea a continuat sa foloseasca formula "trantorii" spunand ca "Luna cu trantorii USL si miliardul de lei datorie in plus. Un calcul simplu arata ca este vorba de o suma de 2,6 miliarde de euro pe an", a explicat Paul.

Prim-vicepresedintele PDL a mai aratat ca au scazut si cheltuielile cu investitiile cu 13 la suta, in timp ce cheltuielile cu personalul bugetar au crescut cu 15 la suta, USL fiind "boala lunga si moarte sigura".

A.V.

Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
Opt instituţii şi direcţii din subordinea Municipalităţii urmează să fie desfiinţate, după ce activitatea şi personalul lor vor fi transferate altor instituţii, până la data de 15...
Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Ncușor Dan, primarul care și-a spulberat adversarii la alegerile locale organizate într-un singur tur, poate fi un bun candidat pentru alegerile prezidențiale, crede Elena Lasconi, favorită...
#Andreea Paul trantorii USL deficit, #Andreea Paul trantori USL moarte, #Andreea Paul PDL trantori USL , #PDL
  1. Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
  2. Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
  3. Prima promisiune a Elenei Lasconi, ca prezidențiabil. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Ce șefi de stat o inspiră
  4. Elena Lasconi pregătește revoluție în USR: "Ei au adus aici partidul". Drulă și Barna, primele nume de pe "lista neagră"
  5. Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia: „Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!"
  6. Mizele privind data alegerilor prezidențiale. PNL și PSD, ping-pong între avantaje și dezavantaje
  7. Rezultatele alegerilor au declanșat haosul într-un oraș din vestul țării. Conducătorii primăriei și-au dat demisia, iar câștigătorii nu se grăbesc să preia puterea
  8. Cum va arăta USR în era Lasconi: ”Dacă vrei să fii relevant în spațiul public, trebuie să arăți că ai câștigat o luptă”
  9. Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
  10. AEP anunță organizarea unui nou tur de alegeri în două comune aflate în balotaj. Când va avea loc scrutinul