PDL apara bugetul cu toate armele: picheteaza prefecturile si sesizeaza CCR

Luni, 02 Decembrie 2013, ora 18:49

   

PDL apara bugetul cu toate armele: picheteaza prefecturile si sesizeaza CCR
Conducerea PDL a hotarat sa picheteze prefecturile din toata tara pentru a-si manifesta dezacordul fata de bugetul pe 2014. In plus, PDL va sesiza Curtea Constitutionala daca nu se respecta procedurile de dezbatere parlamentara prevazute in constitutie.

"Decizia BPN este de a organiza pichetari la sediile prefecturilor din toata tara pentru a ne manifesta dezacordul total fata de bugetul cinic si lipsit de scrupule, pentru cel din 2014 (...) Mobilizarea USL a fost exemplara pentru a trece un buget cu dedicatie exclusiv PSD si PNL, si nu pentru noi, Romania", a declarat prim-vicepresedintele PDL Andrea Paul, relateaza
Mediafax.

Ea a acuzat Guvernul ca are "viziune zero" si pe "taxatorul Ponta" ca "are o singura tinta, cea electorala".

Andreea Paul a mai afirmat ca bugetul permite emiterea de acte normative "de gen Rosia Montana, Rompetrol sau insula lui Dragnea", care sunt "acte ale unui Guvern corupt".

"In cazul nerespectarii procedurilor de dezbatere a bugetului nu ne va opri nimic sa sesizam Curtea Constitutionala la fel ca anul trecut, iar in cazul in care vom resimti aceleasi senile ale majoritatii parlamentare care incearca sa treaca peste opozitie si peste amendamentele favorabile romanilor pe care PDL le-a propus luam in calcul orice forma de protest parlamentar legal", a afirmat Paul, adaugand ca decizia va fi luata in momentul in care se vor materializa atacurile puterii.

Andreea Paul a catalogat drept minciuni afirmatiile premierului potrivit carora daca nu se promulga bugetul nu pot fi platite pensiile si salariile.

"Ponta din nou minte si rostogoleste aceleasi minciuni sustinut de toata escadrila minciunilor PSD si PNL", a afirmat prim-vicepresedintele PDL, adaugand ca legea finantelor publice permite plata pensiilor si salariilor si ca din pacate premierul Ponta "uita ca a intarziat inadmisibil cu aducerea bugetului in Parlament si nu are nicio scuza".

Dezbaterile pe Legea Bugetului vor incepe marti dimineata, la ora 9:00. Presedintele Traian Basescu a declarat saptamana trecuta ca va returna Parlamentului proiectul bugetului de stat pe 2014 daca nu se va renunta la cresterea accizei la combustil, propusa de Guvern, luand in considerare inclusiv sesizarea Curtii Constitutionale.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1249 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ulivia
rank 1
Andreia Vass sa-si ia sora si mama de mana si sa se preadea DNA-ului
Progenitura stalinsitei Gisela Vass,daca tot este interesata de banii pub;lici sa-si ia sora si mama de mana si sa se preadea la DNA,acolo sa spuna cati bani au facut capusind bugetul Romaniei.

http://www.gorj-domino.com/sora-unei-celebre-blonde-de-la-pdl-presteaza-in-afacerea-ceo/
b22
rank 5
Andreia are dreptate.Viziunea Cuvernului este Zero!!!
Ea a acuzat Guvernul ca are "viziune zero" si pe "taxatorul Ponta" ca "are o singura tinta, cea electorala".Sa nu uite tov PoNta sa-l viziteze pe tov Vintu!!!
Carrandash
rank 3
alio "sursa: ziare.com": pai cum PDl-ul apara bujetu' pe 2014,....
"PDL apara bugetul cu toate armele: picheteaza prefecturile si sesizeaza CCR
PDL apara bugetul cu toate armele: picheteaza prefecturile si sesizeaza CCR.

Conducerea PDL a hotarat sa picheteze prefecturile din toata tara pentru a-si manifesta dezacordul fata de bugetul pe 2014. In plus, PDL va sesiza Curtea Constitutionala daca nu se respecta procedurile de dezbatere parlamentara prevazute in constitutie..."

luni, 02 decembrie 2013, ora 18:49
sursa: ziare.com
-------------------------------------------
...cand a hotarat sa-si manifeste dezacordul fata de acest buget uslamist ?!?!?!?!?!?
alio "sursa ziare.com" : sunteti voi in stare sa va exprimati corect in Limba Romana? cunoasteti voi Limba Romana? sau, ati venit "matrafoxati" la slujba dupa chefurile co cazia Zilei Nationale si de aia nici limba materna s-o vorbiti nu sunteti in stare?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor