Andreea Paul, despre PDL: Nu prea cred in ifose mesianice, burta pe carte!

Vineri, 11 Ianuarie 2013, ora 11:32
2707 citiri
Andreea Paul, despre PDL: Nu prea cred in ifose mesianice, burta pe carte!
Foto: Facebook/ Andreea Paul

PDL trebuie sa-si asume trecutul, cu tot cu greselile aspru criticate de catre romani, iar partidul are nevoie de o strategie mult mai buna de comunicare, este de parere vicepresedintele PDL, deputatul Andreea Paul, care nu crede "nici in ifose mesianice, nici in noroc ca substitut pentru munca".

Parlamentarul democrat-liberal declara ca PDL are "datoria morala uriasa" de a comunica mai bine.

"Calendarul (pentru Congres - n.red.) este deja anuntat, ne vom tine de el. Avem obligatia morala uriasa fata de romani, pentru a ne regla relatiile, pentru a le transparentiza si corecta printr-o mai buna comunicare, iar in interiorul partidului eu nu prea cred in ifose mesianice, care spun ca vor creste scorul partidului de pe o zi pe alta si nu cred in noroc ca substitut pentru munca.

Asadar, burta pe carte, burta pe profesie!", a cerut vicepresedintele democrat-liberal, la RFI Romania.

Andreea Paul il contrazice pe MRU

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, scria recent pe Facebook ca "este incredibil ce se intampla astazi cu dreapta noastra politica. In loc sa se preocupe de critica acerba a guvernarii, isi exhiba slabiciunile si nu pierde nici o ocazie de a arata romanilor cat de nepregatita este pentru a face opozitie reala".

Andreea Paul nu este de acord insa cu afirmatiile fostului premier.

"Nu pot sa fiu de acord, pentru ca am citit la timpul potrivit tratatul despre lucrul bine facut. Eu ca deputat in Comisia de Buget-Finante imi fac treaba. Mai mult decat atat, am prezentat o stare economica a natiunii, ca alternativa mult mai obiectiva, indraznesc sa spun, la ceea ce a prezentat premierul Ponta", spune vicepresedintele PDL.

"Nu pot sa fiu de acord cu o astfel de catalogare, cu atat mai mult cu cat el insusi se include in ea. Ce ne costa si ce ne tine sa facem o opozitie constructiva? Nu cred ca e nevoie sa abdicam de la verticalitate profesionala, nu cred ca-i nevoie sa abdicam de la adevar si nu cred ca-i nevoie sa abdicam de la trecutul nostru de guvernare, cu bunele si cu relele aferente, trebuie sa ne asumam acele greseli aspru criticate de catre romani, unele pe drept cuvant, unele se dovedesc a fi pura demagogie", conchide Andreea Paul.

Cititi mai multe despre Andreea Paul, despre PDL: Nu prea cred in ifose mesianice; burta pe carte!, pe RFI Romania.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Andreea Paul congres PDL, #Andreea Paul critica MRU , #stiri Andreea Paul