Andreea Paul: Motiunea lui Stanisoara nu se poate chema altfel decat "Oportunistii"

Joi, 07 Martie 2013, ora 14:09
1702 citiri
Andreea Paul: Motiunea lui Stanisoara nu se poate chema altfel decat "Oportunistii"

PDL a devenit "mai curat decat cu o zi in urma", prin demisia prim-vicepresedintelui Mihai Stanisoara, care a intrat in PNL, spune vicepresedintele PDL, Andreea Paul. Ea crede ca "totdeauna se vor gasi oameni carora li se va parea mult prea dificila Opozitia si care vor adulmeca Puterea".

"La plecarea fiecaruia care alege o alta tabara, el lasa in urma un gol, care va fi umplut de altcineva. Cred ca partidul Democrat Liberal a devenit acum mai curat decat cu o zi in urma, prin trecerea deputatului Stanisoara la PNL", a declarat Andreea Paul, la RFI Romania.

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

Vicepresedintele PDL il considera oportunist pe demisionarul Mihai Stanisoara.

"Vorbea dansul ca inscrierea sa in PNL este motiunea pe care o depune pentru conducerea PDL. Or aceasta motiune nu se poate chema altfel decat 'Oportunistii'! Stim cu totii ca atunci cand un partid mare intra in Opozitie, totdeauna se vor gasi oameni carora li se va parea mult prea dificila Opozitia si care vor adulmeca Puterea. Poate si acesta este unul dintre argumentele pentru care clasa politica este atat de aprig hulita si are o credibilitate la un nivel tare-tare scazut", a adaugat Andreea Paul.

"Multi dintre jurnalisti m-ati intrebat pana ieri daca voi depune o motiune la Conventia PDL din 23 martie. Astazi va raspund practic, da, depun o motiune, ea se numeste 'Adevarata cale de dreapta', reprezentata in fapt de adeziunea mea la PNL", a afirmat deputatul Mihai Stanisoara, miercuri, in conferinta de presa in care si-a anuntat trecerea la PNL.

Citeste mai multe despre Andreea Paul: Motiunea lui Stanisoara nu se poate chema altfel decat "Oportunistii"!, peRFI Romania.

#Andreea Paul motiune Oportunistii, #Andreea Paul motiune Stanisoara, #Mihai Stanisoara motiune PDL, #Mihai Stanisoara trecere PNL PDL , #stiri Andreea Paul