Andreea Paul: Ne vom ocupa de imbuibatii din PDL

Joi, 14 Iunie 2012, ora 20:15
5150 citiri
Andreea Paul: Ne vom ocupa de imbuibatii din PDL
Foto: Romania Tv

Andreea Paul, consilier pe probleme economice al fostilor premieri Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu, este convinsa ca PDL va fi capabil sa se relanseze pe scena politica din Romania, dupa ce a inregistrat pierderi importante la alegerile locale din 2012.

"Emil Boc a castigat alegerile la Cluj prin metode demodate, precum munca si onestitate, iar orice decizie se va lua in cadrul Comitetului Director al partidului va fi asumata unitar, de catre toti cei care au ramas alaturi de partid, in acest moment greu, ma refer la faptul ca PDL a castigat doar 23% din sufragii", a precizat Andreea Paul, la Romania Tv.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Afirmatia ei vine in contextul in care Colegiul Director s-a reunit, joi, pentru a analiza rezultatele dezastruoase obtinute la alegerile locale din 10 iunie 2012. In plus, mai multi lideri din teritoriu ai PDL au cerut demisia lui Emil Boc de la sefia partidului.

PDL isi decide viitorul: Sedinta cu reprosuri si val de demisii din conducere - LIVE

"Principala victorie a PDL este iesirea din recesiune a Romaniei. Eu nu m-am imbuibat deloc in aceasta perioada, am platit masiv politic pentru participarea mea la dezbateri publice. Noi ne vom ocupa de imbuibatii nostri.

Daca vom da constant mesajul ca in politica sunt doar vipere, nu avem cum sa speram cu adevarat sa ne vina printre randurile noastre, de acei oameni pe care ii asteptam cu totii. Trebuie sa deschidem usile mai larg", a opinat Andreea Paul.

"Cred ca sunt multi oameni cu credibilitate care sa ia fraiele conducerii partidului.

Mesajul PDL exista si el va fi transmis poporului. E normal, ca in orice ciclu electoral, partidele intra si ies de la putere", a subliniat aceasta.

Ea a precizat ca, imediat ce vor lua o decizie, o vor comunica.

"PDL are nevoie de profesionisti autentici. Partidul are nevoie si de sange proaspat, si de oameni cu experienta. Nu vreau sa ma antepronunt, dar cred ca veti fi cu totii incantati de ce decizie suntem capabili sa luam", a mai spus Andreea Paul.

Ea a mentionat ca la reuniunea PDL se face o analiza foarte lucida a greselilor si se cauta o alternativa.

"Toate alternativele s-au epuizat, toate au plusurile si minusurile lor. Se va trage linia si se va face publica o concluzie. Se spune lucrurilor pe nume. Ce poate fi mai frumos decat atat? PDL va avea energia de a se defini si de a-si coagula energiile. Se discuta despre traiectoria si pozitia PDL in noua scena politica", a mai sustinut Andreea Paul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Andreea Paul congres PDL, #Andreea Paul alegeri locale PDL, #Andreea Paul PDL , #stiri Andreea Paul
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
HAHAHAHA in concluzie jos imbuibatii din PDL , cred ca vass a trecut