Andreea Paul: Nu mai acceptati insulta si calomnia publica!

Joi, 16 Februarie 2012, ora 11:05
5098 citiri
Andreea Paul: Nu mai acceptati insulta si calomnia publica!

Prim-vicepresedintele Organizatiei de Femei a PDL, Andreea Paul, a declarat joi ca personalitatile publice nu ar trebui sa mai accepte insulta si calomnia publica.

Aceasta s-a aratat nemultumita de faptul ca pana acum s-a aratat toleranta pentru neprofesionalismul in dezbaterea publica.

"Este inadmisibil sa mai acceptam standarde de imoralitate publica, campanii mediatice dezinformatoare, agresive si mincinoase, atacuri la adresa vietii intime fara vreo bruma de interes pentru viata publica.

Nesimtirea costa, iar minciunile trebuie pedepsite. Ele trebuie actionate moral si legal in instanta pentru a sanctiona abaterile de la civilitate si de la adevar pe oricine lezeaza pe nedrept demnitatea altuia, indiferent de natura emitentului: jurnalist sau politician, analist sau diletant, putere sau opozitie", a scris Andreea Paul, pe blogul sau.

Aceasta a adaugat ca nu este vorba despre "un joc politic", ci despre "un joc de subminare a demnitatii umane".

"Ridicolul a fost atins. Grotescul depasit. Revolta este indreptatita. Fiecare profesie are propriile norme de conduita si obligatii etice. Mass-media nu face diferenta. Legea, Consiliul National al Audiovizualului, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, actorii societatii civice sunt bastioanele protectiei demnitatii umane, alaturi de care trebuie sa ne trezim din amorteala. De noi depind reperele si viitorul copiilor nostri", a declarat Andreea Paul.

Fosta consiliera a lui Emil Boc a declarat ca se refera la "intregul tablou mediatic", care cuprinde cazuri extreme intolerabile, dar si la experienta sa personala.

L.S.

Citeste si:
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
Fostul premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit public despre actuala criză politică din România precum și despre situația pandemică. Acesta e de părere că...
Ce a discutat Cioloș cu Iohannis la telefon pe tema formării noului Guvern
Ce a discutat Cioloș cu Iohannis la telefon pe tema formării noului Guvern
Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat vineri, 15 octombrie, că a vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis şi i-a prezentat cum au decurs discuţiile pentru alcătuirea noului guvern. "Am...
Sursa: Ziare.com