Andreea Paul: Nu mai acceptati insulta si calomnia publica!

Joi, 16 Februarie 2012, ora 11:05
5704 citiri
Andreea Paul: Nu mai acceptati insulta si calomnia publica!

Prim-vicepresedintele Organizatiei de Femei a PDL, Andreea Paul, a declarat joi ca personalitatile publice nu ar trebui sa mai accepte insulta si calomnia publica.

Aceasta s-a aratat nemultumita de faptul ca pana acum s-a aratat toleranta pentru neprofesionalismul in dezbaterea publica.

"Este inadmisibil sa mai acceptam standarde de imoralitate publica, campanii mediatice dezinformatoare, agresive si mincinoase, atacuri la adresa vietii intime fara vreo bruma de interes pentru viata publica.

Nesimtirea costa, iar minciunile trebuie pedepsite. Ele trebuie actionate moral si legal in instanta pentru a sanctiona abaterile de la civilitate si de la adevar pe oricine lezeaza pe nedrept demnitatea altuia, indiferent de natura emitentului: jurnalist sau politician, analist sau diletant, putere sau opozitie", a scris Andreea Paul, pe blogul sau.

Aceasta a adaugat ca nu este vorba despre "un joc politic", ci despre "un joc de subminare a demnitatii umane".

"Ridicolul a fost atins. Grotescul depasit. Revolta este indreptatita. Fiecare profesie are propriile norme de conduita si obligatii etice. Mass-media nu face diferenta. Legea, Consiliul National al Audiovizualului, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, actorii societatii civice sunt bastioanele protectiei demnitatii umane, alaturi de care trebuie sa ne trezim din amorteala. De noi depind reperele si viitorul copiilor nostri", a declarat Andreea Paul.

Fosta consiliera a lui Emil Boc a declarat ca se refera la "intregul tablou mediatic", care cuprinde cazuri extreme intolerabile, dar si la experienta sa personala.

L.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat că strategia PSD şi PNL ar fi aceea de a folosi ”iepuri” în localităţile în care nu au candidaţi comuni pentru alegerile locale, astfel încât...
Schimbări la impozitarea indemnizaţiei de internship. Ce prevede proiectul USR
Schimbări la impozitarea indemnizaţiei de internship. Ce prevede proiectul USR
Indemnizaţia de internship ar putea să fie impozitată doar dacă aceasta este mai mare decât salariul de bază minim brut pe ţară, conform unei iniţiative legislative depusă de...
#Andreea Paul Vass, #Andreea Vass insulta , #stiri Andreea Paul