Andreea Paul: Nu vom putea face triplu tulupuri de imagine, trebuie rabdare in PDL

Joi, 07 Martie 2013, ora 17:27
1632 citiri
Andreea Paul: Nu vom putea face triplu tulupuri de imagine, trebuie rabdare in PDL

Vasile Blaga cunoaste "fiecare cotlon" al PDL si poate aduce partidul de la 16% la 30 de procente, daca va castiga alegerile interne din 23 martie. Pentru asta e nevoie insa de multa rabdare, pentru ca reconstructia nu se face "pocnind din degete". Declaratiile au fost facute de vicepresedintele Andreea Paul.

In opinia democrat-liberalei, Vasile Blaga "cunoaste fiecare cotlon al acestui partid, este un foarte bun organizator si intelege misiunea perioadei care urmeaza, aceea de a pregati un PDL la 16 procente in prezent sa creasca pana la 25%-30%".

"Nu se va putea face insa pocnind din degete. E nevoie de rabdare pentru o reconstructie autentica, sanatoasa, pornind de la baza partidului in sus. Nu vom putea face triplu-tulupuri de imagine si sa ii convingem pe romani ca meritam creditul lor din nou.

Deci aceste lucruri cer foarte-foarte multa munca si el are aceasta capacitate de munca, alaturi de o echipa tanara, creativa, dinamica, ce a confirmat la alegeri, oameni care au reusit sa ia peste de doua ori scorul partidului, in cea mai dificila alegere parlamentara din ultimii 23 de ani", a afirmat Andreea Paul, la RFI Romania.

Vicepresedintele PDL spune ca e "ridicol" ca democrat-liberalii sa se atace intre ei: "Eu imi doresc foarte tare ca ai nostri colegi sa nu se atace intre ei, sa inteleaga ca adversarul nostru este USL, cu greselile pe care le fac la guvernare".

Citeste mai multe despre Andreea Paul: Nu vom putea face triplu tulupuri de imagine, trebuie rabdare pentru reconstructia PDL, pe RFI Romania.

#Andreea Paul reconstructie PDL, #Andreea Paul declaratie Vasile Blaga, #Andreea Paul alegeri PDL , #stiri Andreea Paul