Andreea Paul: Urmeaza marea salvare a celor care trebuiau sa raspunda pentru faptele lor si care acum au ajuns la butoane

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 19:17
14296 citiri
Andreea Paul: Urmeaza marea salvare a celor care trebuiau sa raspunda pentru faptele lor si care acum au ajuns la butoane
Foto: Facebook / Andreea Paul

Prim-vicepresedintele Organizatiei de Femei a PNL, Andreea Paul, sustine ca in clipa de fata asistam la "debarcarea" unor persoane aflate in functii-cheie, care vor fi inlocuite de oamenii noului regim PSD, iar pasul urmator va fi "salvarea" liderilor cu probleme penale.

"'Marea debarcare' va fi urmata de 'marea salvare'. Cad centre de putere in servicii, politica, economie. Se reseteaza totul. Ghita este fata fidela a PSD-ului si ale culiselor sale in care au colaborat cu toti cei cu care au putut sa colaboreze pentru ca i-au unit interesele si cu oameni mici fara niciun Dumnezeu", sustine Andreea Paul pe Facebook.

Liberala sustine ca noul regim isi plaseaza oamenii in pozitii-cheie pentru a putea apoi sa-si salveze liderii care au probleme cu legea, cu referire la preconizata lege a amnistiei.

"Ce urmeaza? Marea salvare. Nu, nu a resurselor tarii vandute pe nimicuri. Nu, nu a pamantului romanesc instrainat asa cum a fost instrainat. Nu, nu a atuurilor umane excelente pe care le mai are Romania. Nu, nu pentru recuperarea datoriilor Romaniei de la Rompetrol. Nu, nu pentru o democratie solida in care atunci cand comisiile parlamentare de specialitate spun ca Misu Negritoiu trebuie sa plece pentru ca nu a servit interesele romanilor si ale pietei romanesti de asigurari, nu pleaca. Urmeaza marea salvare a celor care trebuiau sa raspunda pentru faptele lor si care acum au ajuns la butoane", sustine Andreea Paul.

V.D.

#Andreea Paul PNL, #Andreea Paul legea amnistiei , #stiri Andreea Paul