Andreea Paul Vass: Monica Macovei va ramane in PDL, nu este tradatoare

Sambata, 09 Martie 2013, ora 09:03
4036 citiri
Andreea Paul Vass: Monica Macovei va ramane in PDL, nu este tradatoare
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Andreea Paul Vass, sustinatoare a lui Vasile Blaga pentru sefia partidului, este convinsa ca Monica Macovei nu-i va parasi pe democrat liberali daca va pierde alegerile interne. "Un eventual gest de plecare din PDL ar fi imoral", a spus Andreea Paul.

"Un om politic matur nu renunta la proiectul sau intr-un moment de esec sau daca primeste un mesaj de nesustinere din partea majoritatii. Daca iti pasa cu adevarat de partidul pe care vrei sa il reprezinti, daca iti pasa cu adevart de viitorul acestui partid, atunci ramai alaturi de el si lupti pentru ce crezi tu ca este ai bine pentru Romania si pentru PDL", a declarat Andreea Paul Vass pentru Ziare.com, referindu-se la posibilitatea ca Monica Macovei sa paraseasca PDL daca nu ca deveni presedinte al partidului.

Radu F. Alexandru, vice PDL: Ma astept ca partidul sa se rupa. Macovei si Udrea vor pleca

Luni, vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru a declarat pentru Ziare.com ca se asteapta la o rupere a partidului dupa Conventia Nationala din 23 martie. Persoanele care vor rupe partidul sunt Elena Udrea si Monica Macovei.

"Da, ma astept la o ruptura. Iau in calcul, ca o varianta cu procentaj ridicat de plauzibilitate, ca partidul se va rupe. Atat pe partea Monica Macovei, cat si pe partea Elena Udrea.

"Cata vreme Traian Basescu declara ca ramane in viata politica, dar nu s-ar intoarce intr-un partid in care castiga Vasile Blaga, atunci nu pot sa ma intreb decat in ce partid s-ar intoarce", a declarat Radu F. Alexandru.

Insa, Andreea Paul Vass, sustinatoare de frunte a lui Vasile Blaga, este convinsa ca acest scenariu nu este plauzibil.

"Un eventual gest de plecare din PDL nu mi se pare doar nesanatos, ci si imoral. Nu cred ca este Monica Macovei genul omului tradator, chiar nu cred. Eu o stiu pe Monica o luptatoare si cred ca va duce aceasta batalie cat va trai. In acest proiect sunt alaturi de ea", a spus deputatul PDL.

Macovei a depus motiunea "Reformistii": Facem politica prin bun simt, nu prin hotie

Cu toate ca exista numeroase atacuri dure din partea grupului Macovei la adresa sustinatorilor lui Vasile Blaga, Andreea Paul Vass sustine ca ea se intelege "foarte bine" cu "reformistii".

"Unora le place sa creasca politic doar atacandu-si colegii. Nu sunt eu aceea. Eu ma inteleg foarte bine cu fiecare din grupul Macovei, intotdeauna am avut relatii bune, intotdeauna ne-am sustinut reciproc proiectele, comunicam constant, am o afinitate speciala pentru proiectul Monica Macovei de integritate si anticoruptie, pe care il sustin care chiar cred ca isi gaseste locul potrivit in PDL", a subliniat deputatul PDL.

Macovei: Comisia de organizare a Conventiei PDL refuza sa ne dea listele cu delegati

Alegerile pentru functia de presedinte al PDL vor avea loc pe 23 martie. Candidatii inscrisi in cursa sunt Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei. Atat Elena Udrea, cat si Monica Macovei l-au acuzat pe Vasile Blaga de neregului si de obstructionarea campaniei lor interne.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Andreea Paul Vass Monica Macovei, #Andreea Paul Vass alegeri pdl, #Andreea Paul Vass motiune Blaga , #stiri Andreea Paul