Raicu, atacata pe blog

Miercuri, 08 Octombrie 2008, ora 08:00
3515 citiri
Raicu, atacata pe blog

Asa cum era de asteptat, mult trambitata despartire de Tudor Chirila continua sa aiba urmari. Infestata cu microbul bloggerilor, Andreea Raicu trebuie sa dea socoteala si pe pagina sa personala pentru ruptura de Tudor.

In timp ce mare parte din internauti o felicita pe vedeta Prima pentru despartirea de Tudor, un tip "alintat, boem si plin de fite", altii ajutand-o pe cea care se vrea mamica, intr-o zi, sa-si linga ranile, chiar daca pretinde ca nu le are, restul o ia peste picior.

Si nu oricum: "Ei nu, ca-mi dau si lacrimile...Si zici ca doar atat ai zis, mai Andreea, maica? Da' faza ca tu vrei copii si el nu, ca tu esti aia cumintica si el e ala cu scandalu' n-ai zis-o tu? Hai baietii, concurs la bikinii lu' Andreiutza, care e mai rapid in functia de tatic, bagati, mai, hai, hai...Vai, dar ce discreta si delicata e fetita, neprihanita ca o floare, intotdeauna e ticalosu' de vina... De, poate s-o fi lamurit ca in afara de picioarele cracanate, iti mai bate si vantu' pe la mansarda, fata draga...".

Intre doua lovituri sub centura, Andreea mai primeste si cate un mesaj mobilizator, menit sa-i aduca zambetul pe buze: "Ma bucur ca v-ati despartit. Asta inseamna ca avem sanse sa fim impreuna!"

"Niciodata nu poti stii ce se petrece intre doi oameni"

Vedeta Prima si-a asumat, odata cu lansarea blogului, riscul ca viata sa-i fie cantarita si judecata, fapt ce se intampla si pana acum. Noutatea este, insa, ca in prezent are si feedback. Ceea ce, de multe ori, nu este exact ce isi doreste. Lovita in plin de fani, Andreea si-a adunat puterile si le-a raspuns celor care nu mai pot dormi de grija ei:

"Am citit ce mi-ati scris. Multumesc celor care au tinut cont de rugamintea mea si s-au limitat la comentarii delicate. Pentru cei care nu au reusit sa o faca le sugerez sa inceteze in a-si da cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc. Am mai spus, sfaturile se dau cand este o chestiune de viata si de moarte sau atunci cand sunt cerute. De data asta voi incalca regula. Niciodata nu poti sti ce se petrece intre doi oameni, intr-o situatie in care nu te afli si nu ai toate informatiile. E greu sa judeci, sa-ti dai cu parerea, sa critici. Si pana la urma, cine-ti da dreptul sa te joci cu cuvintele cand vine vorba de ceva ce nu cunosti. Gandeste-te bine inainte sa faci asta!", suna un post recent al divei pus ape amenintari.

Imaginile compromițătoare i-au fost fatale lui Vali Vijelie. Decizia soției, după 28 de ani: ”Fiecare își vede de viața lui” FOTO
Imaginile compromițătoare i-au fost fatale lui Vali Vijelie. Decizia soției, după 28 de ani: ”Fiecare își vede de viața lui” FOTO
Manelistul Vali Vijelie (53 de ani) traversează o perioadă dificilă în viața personală, după ce a fost surprins cu un gest compromițător în compania unei alte femei. Conform Cancan.ro,...
Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
S-au îmbătat și s-au luat la bătaie între ei. Așa începe povestea scandalului care a avut loc duminică, 21 aprilie, pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcănești. Cei patru s-au...
#Andreea Raicu, #Tudor Chirila, #blog, #despartire, #scandal , #Tudor Chirila