Scrisoarea lui Tudor Chirila catre Evenimentul Zilei

Luni, 26 Noiembrie 2007, ora 08:07
4435 citiri
Scrisoarea lui Tudor Chirila catre Evenimentul Zilei

Dupa ce "Evenimentul zilei" a relatat, in editiile de vineri si sambata, un incident petrecut intre prezentatoarea de televiziune Andreea Raicu si iubitul ei, cantaretul Tudor Chirila, acesta a trimis la redactia EvZ un drept la replica, publicat integral in editia de luni a cotidianului. Cei doi s-au certat in plina strada, in apropierea TVR. Conform martorilor oculari, disputa s-a transformat intr-o urmarire cu masinile, in cursul careia Tudor a lovit intentionat, cu masina sa, autovehiculul pe care il conducea Andreea.

"Doresc sa cer iertare opiniei publice pentru ca nu am informat-o in legatura cu stadiul echilibrului sufletesc in care ma aflam la 21.11.2007, data izbucnirii conflictului dintre mine si iubita mea, pe Calea Dorobanti. De asemenea, doresc sa cer iertare cititorilor agresati de acest conflict cu iz de << telenovela >> si, in acelasi timp, ziaristilor care au fost obligati sa-si mute atentia de la alte subiecte pentru a reflecta in mod obiectiv si fara exagerare un blocaj in trafic si un act de agresiune. Doresc, totodata, sa cer iertare cetatenilor pentru ca eu si iubita mea am trecut printr-un moment dificil, care a degenerat intr-un asemenea conflict.

Doresc sa-mi cer iertare pentru ca nu am putut sa astept si sa consum acest conflict intr-o periferie a orasului Bucuresti, departe de ochii cetatenilor indignati, care au fost nevoiti sa-si intrerupa activitatea sau drumul.

Doresc sa cer scuze politiei pentru ca nu m-am autosesizat si nu m-am predat imediat ce am realizat distrugerea autoturismului iubitei mele.

Doresc sa ii reprosez iubitei mele ca nu a sesizat ea imediat autoritatile si ziarul << Evenimentul zilei >> in legatura cu agresiunea la care a fost supusa. Probabil ca nu a facut asta din cauza abilitatii mele de a nu lasa urme, lucru care ingreuneaza constatarea agresiunii.

Doresc sa multumesc atat companiei BMW, pentru ca a fabricat o masina care a reusit sa se redreseze imediat dupa impact, fara nicio urma de zgarietura, cat si companiei Volvo, pentru ca a creat un automobil care loveste fara sa lase urme.

Doresc inca o data sa-mi cer iertare pentru ca am sentimente si stari care, in mod inuman si nemaintalnit, mi-au scapat de sub control si, de asemenea, imi cer iertare pentru ca m-am indragostit de o persoana publica.

Pentru toate cele de mai sus si multe altele, doresc sa-mi exprim regretul.

Doresc sa cer iertare paparazzilor pentru ca la ora incidentului eram nervos sau aveam lacrimi in ochi si nu am reusit sa zambesc la poze.

Sunt insa convins ca opinia publica va intelege ca in spatele acestui incident sunt niste resorturi pe care nici macar protagonistii nu le-au putut gestiona si ni se va mai acorda o sansa.

In ceea ce ma priveste, imi exprim regretul pentru faptul ca nu am reusit sa negociez cu statutul de persoana publica. Dupa cum vedeti, exista uscaturi si aici, in Romania, nu numai printre romanii din Italia.

Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc ziarului << Evenimentul zilei >> pentru relatarea obiectiva si fara patima a acestui inicident conjugal si pentru incercarea laudabila in plan moral si civic de a-i indica iubitei mele solutiile juridice la care ar trebui sa apeleze.

Voi intelege in continuare ca opinia publica, cititorii, sa taxeze virulent, in spiritul Agorei, aceasta scapare sentimentala impardonabila dintre doi oameni publici, pentru ca toti sa ne insusim invatamintele morale ce se impun.

Acest articol nu este un pamflet. El nu are caracter sfidator sau ironic si nu este rodul unei atitudini arogante. Este insa unica replica posibila in contextul unui asemenea jurnalism.

In final, as vrea sa ii cer iertare iubitei mele fiindca nu am apucat sa ii cer iertare pentru situatia creata, prea ocupat fiind cu a cere iertare celorlalti factori implicati in acest incident."

Tudor Chirila

Citeste si:
Medicul Vasi Rădulescu, îndemn responsabil către Nicușor Dan: ”Mergeți azi să vă vaccinați și să scăpați de întrebări. Ajutorul dumneavoastră ar conta enorm”
Medicul Vasi Rădulescu, îndemn responsabil către Nicușor Dan: ”Mergeți azi să vă vaccinați și să scăpați de întrebări. Ajutorul dumneavoastră ar conta enorm”
Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook un mesaj către Nicușor Dan, Primarul General al Bucureștiului, îndemnându-l să se vaccineze anti COVID. Nicușor Dan a evitat până acum să...
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, 27 octombrie, că refacerea coaliţiei între PNL şi USR este "o variantă înfundată", el susţinând că niciodată în cariera sa...
Sursa: Ziare.com