Eugen Nicolaescu: Chiliman nu demisioneaza, a vorbit la suparare

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 09:40
1647 citiri
Eugen Nicolaescu: Chiliman nu demisioneaza, a vorbit la suparare
Foto: Arhiva

Noul lider al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, sustine ca Andrei Chiliman nu va demisiona din partid, precizand ca acesta "a vorbit la suparare" si "poate si impins de la spate de unii colegi".

"Simt ca Andrei Chiliman a vorbit la suparare, nefundamentat si, in acelasi timp, cand faci parte dintr-un partid politic, ii respecti deciziile. Daca nu-ti convine, comentezi in interiorul partidului, nu in afara lui. Politicienii cred ca isi pot permite mai multe. (...)

Andrei Chiliman nu va demisiona. Eu cunosc omul si omul vorbeste la suparare si poate si impins de la spate de unii colegi. Cred ca Andrei Chiliman are suficient de multa experienta politica sa inteleaga ca nu functia de presedinte PNL Bucuresti il face credibil in functia de primar", a comentat Nicolaescu, intr-o interventie la Digi 24.

Chiliman anunta ca se gandeste la demisie si il ataca pe Antonescu

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca se gandeste la demisia din PNL pentru prima data in aproape 23 de ani, in conditiile in care presedintele liberal Crin Antonescu trebuie sa-si asume raspunderea pentru decizia schimbarii sale din fruntea PNL Bucuresti.

"Ii cer domnului presedinte Antonescu sa-si asume personal responsabilitatea pentru aceasta decizie, ca si eventualale felicitari din partea Elenei Udrea", a spus edilul din sectorul 1, luni dupa-amiaza, in cadrul unei declaratii de presa, acuzandu-si seful de partid ca "distruge cea mai puternica organizatie a PNL".

Andrei Chiliman a fost schimbat din functia de presedinte al PNL Bucuresti, luni, de catre Biroul Politic Central al partidului, la propunerea liderului Crin Antonescu, din cauza divergentelor legate de desemnarea candidatilor la alegerile locale din Bucuresti.

Hotararea de schimbare din functie a lui Chiliman a fost confirmata de Comitetul Executiv National al PNL, cu 36 de voturi pentru, 8 impotriva si 6 abtineri.

Presedinte interimar al PNL Bucuresti a fost numit deputatul Eugen Nicolaescu, care e parlamentar de Calarasi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nicolaescu Chiliman demisie PNL, #Chiliman vorbit suparare demisie, #Chiliman schimbat PNL Bucuresti , #demisie PNL