Radu Campeanu: Antonescu a facut o greseala sa se ia dupa altii, in cazul Chiliman

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 19:02
2889 citiri
Radu Campeanu: Antonescu a facut o greseala sa se ia dupa altii, in cazul Chiliman

Presedintele de onoare al PNL, Radu Campeanu, este de parere ca presedintele partidului, Crin Antonescu, a facut o greseala atunci cand s-a luat dupa alte pareri, in cazul inlocuirii lui Andrei Chiliman de la sefia PNL Bucuresti.

"A fost o greseala din partea lui Crin Antonescu sa se ia dupa alte pareri si sa se ia masuri impotriva lui Chiliman. Asemenea acte nu sunt deloc nici utile, nici drepte, nici politice, nici morale. Sunt greseli, si omenesti, si politice", a spus Radu Campeanu, miercuri seara, intr-o interventie pentru B1 Tv.

Totodata, a precizat ca a discutat cu primarul sectorului 1, explicandu-i ca nu este cazul sa-si dea demisia din PNL, pentru ca este "un adevarat liberal".

"I-am spus domnului Chiliman ca nu este cazul sa-si dea demisia pentru ca este un adevarat liberal, un vechi liberal, de cand am creat PNL, mai ales ca nu este niciun motiv serios impotriva lui astazi. (Andrei Chiliman - n. red.) trebuie sa ramana ce a fost", a afirmat presedintele de onoare al liberalilor.

Acesta a adaugat ca primarul i-a spus ca se va gandi si ca va face tot posibilul sa ramana in partid, completand ca nu cunoaste ultimatumul lui Crin Antonescu, care i-a cerut lui Andrei Chiliman, luni, sa se hotarasca "in 2-3 zile" daca ramane in PNL.

"Nu cunosc ultimatumul lui Crin Antonescu catre Andrei Chiliman. N-am discutat cu el aceasta chestiune. Ramane de vazut ce declaratie a facut domnul Crin Antonescu in legatura cu Andrei Chiliman", a mentionat Campeanu.

Demiterea lui Chiliman - o copilarie

Liderul liberal a continuat, sustinand ca afirmatia presedintelui PNL, potrivit caruia primarul sectorului 1 a fost schimbat pentru a se concentra pe campania electorala, nu reprezinta un motiv care sa produca o ruptura in PNL si ca o eventuala demitere a lui Chiliman ar reprezenta "o copilarie".

"Astea nu sunt motive sa se produca o ruptura in PNL, demiterea lu Chiliman - astea sunt copilarii. Poate (Crin Antonescu - n. red.) a fost influentat, pentru ca refuz sa cred ca un om cu o inteligenta politica ca a lui se angajeaza in procese ca acesta", a marturisit Campeanu, care a precizat ca nu a vorbit inca cu presedintele PNL, dar ca o va face.

Presedintele de onoare al liberalilor a subliniat ca va incerca, alaturi de Mircea Ionescu Quintus, sa-i impace pe Crin Antonescu si Andrei Chiliman.

"Daca vor sa faca politica autentica, romaneasca, utila pentru neamul romanesc, pasiunile si certurile trebuie uitate", a conchis Radu Campeanu.

Citeste si:
Mesajul lui Klaus Iohannis cu ocazia sărbătorii evreiești Hanuca
Mesajul lui Klaus Iohannis cu ocazia sărbătorii evreiești Hanuca
Tradiţia de Hanuca, transmisă de-a lungul generaţiilor, întăreşte în sufletele membrilor comunităţii evreieşti din România şi de pretutindeni credinţa şi speranţa, a transmis...
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat sâmbătă, 27 noiembrie, că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3. El a adăugat că povestea...