De ce a fost schimbat Chiliman: "Era nevoie de mai multi generali"

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 16:33
4828 citiri
De ce a fost schimbat Chiliman: "Era nevoie de mai multi generali"

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat, luni, ca primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost inlocuit din functia de presedinte al organizatiei de Bucuresti pentru ca "era nevoie de o reasezare" si de "aducerea mai multor generali".

Mai mult, el a explicat decizia ca si cum ar fi fost o masura venita in ajutorul lui Chiliman, intrucat acesta are de dus si "batalia pentru Sectorul 1".

"E vorba de aducerea in prim-planul bataliei pentru Bucuresti a unor nume importante din PNL - Eugen Nicolaescu, Mariana Campeanu, Daniel Chitoiu, e o intarire a echipei pentru Bucuresti.

"Acestea au fost ratiunile pe care le-a considerat conducerea partidului, tinand cont ca domnul Chiliman are batalia de la Sectorul 1 si ca Bucurestiul pare omogen, dar e foarte divers. PNL a simtit nevoia ca aceasta batalie sa fie data cu mai multi generali", a spus Voicu la Digi 24.

El a mai catalogat decizia de inlocuire a lui Chiliman ca "reasezare a fortelor", spunand ca nu e in niciun caz o sanctiune sau o pedeapsa.

Intrebat de parere are despre informatiile ca Andrei Chiliman va demisiona din PNL, Voicu a raspuns:"Momentan, nu vreau sa cred aceasta veste. Nu cred ca cineva care e membru PNL din mai 1990 e bine sa ia aceasta decizie. E cel mai popular primar de sector, eticheta de liberal si de bun primar sunt de necontestat", a mai precizat Voicu.

Chiliman, schimbat

Presedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, a fost schimbat din functie de Biroul Politic Central al partidului, la propunerea liderului Crin Antonescu, din cauza divergentelor legate de desemnarea candidatilor la alegerile locale din Bucuresti.

Ulterior, Andrei Chiliman si-a dat demisia din Partidul National Liberal.

Chiliman, schimbat din fruntea PNL Bucuresti, la cererea lui Antonescu

Alaturi de el au fost schimbati si presedintii PNL de la Sectoarele 2 si 4, Dan Cristian Popescu, respectiv Geani Dinu, conform unor informatii pe surse.

Antonescu a facut aceasta cerere in sedinta Biroului Politic Central, din cauza faptului ca cei 3 insista sa sustina candidatii PNL in aceste sectoare, desi in ele ar trebui sa candideze reprezentanti ai PC si PSD, informeaza Digi 24.

BPC a votat decizia cu 18 voturi pentru si 6 impotriva. Hotararea de schimbare din functie a lui Chiliman a fost confirmata de Comitetul Executiv National al PNL, cu 36 de voturi pentru, 8 impotriva si 6 abtineri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Voicu schimbare Chiliman, #schimbare Chiliman Bucuresti generali , #PNL Bucuresti