Ziare.com

Andrei Chiliman a castigat sefia PNL Bucuresti

Joi, 04 Martie 2010, ora 22:24

   

Andrei Chiliman a castigat sefia PNL Bucuresti
Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a castigat sefia Consiliului de Coordonare al Municipiului Bucuresti cu 410 voturi favorabile, in timp ce contracandidatul sau, Cristian Banu, a obtinut 176 dintre voturile delegatilor PNL Bucuresti.

Leopold Lupusanschi a obtinut si el 3 voturi, desi a anuntat ca se retrage din cursa pentru sefia PNL Bucuresti inainte ca procesul de votare sa inceapa. Alte 15 buletine de vot au fost anulate. Au fost distribuite in total 611 buletine de vot, dintre care s-au gasit 608 in urne.

Andrei Chiliman detinea, din martie 2009, functia de presedinte interimar al Consiliului de Coordonare al Municipiului Bucuresti.

PNL Bucuresti isi alege joi noua conducere

Cine sunt vicepresedintii?

Sorin Mihai Dima, Cristian Tudorache si Adrian Neacsu au fost alesi vicepresedinti ai PNL Bucuresti in urma Conferintei Consiliului de Coordonare a Municipiului Bucuresti, iar Marius Ioana a fost ales secretar general al organizatiei liberale din Capitala.

Vicepresedintii PNL Bucuresti sunt, in urma voturilor delegatilor, Sorin Mihai Dima, care a obtinut 459 voturi, Cristian Tudorache, cu 431 voturi si Adrian Neacsu cu 398 voturi.

Candidatii care nu au reusit sa intruneasca suficiente sufragii pentru a fi alesi in conducerea PNL Bucuresti sunt Horia Scarlat care a obtinut 184 dintre voturile delegatilor si Gigi Pana, care a obtinut 9 voturi.

Marius Ioana va fi noul secretar general al PNL Bucuresti, dupa ce a fost votat de 451 dintre delegati.

Sursa: rNews

Articol citit de 2239 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

multi tigani in parlament...Parlamentul Romaniei=sanatoriu+(agentie de turism)+(sac de bani fara fund)+(ascunzatoare pt infractori)...

...

 

E bine pentru cei ce locuiesc in sectorul 1-București.

Chiliman nici nu se compară cu HOȚII oranjați: Negoiță și Poteraș.Iar Vindeanu-HOȚ CONDAMNAT iși va lua și el porția peste ceva timp.

Haleluia,in iad cu tătarul zombizat!C-așa vreau eu.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor