Chiliman: Catarama nu trebuie exclus din PNL, el s-a autoexclus

Sambata, 06 Martie 2010, ora 14:38
1183 citiri
Chiliman: Catarama nu trebuie exclus din PNL, el s-a autoexclus
Foto: Arhiva

Seful PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, a declarat sambata la Realitatea TV ca, el nu crede ca Viorel Catarama trebuie exclus din partid, opinand ca omul de afaceri s-a exclus singur, prin atitudini contrare PNL.

Potrivit lui Chiliman, Catarama nu a putut accepta ideea ca nu mai ocupa o functie in partid si ca acesta ar fi unul din motivele pentru care a inceput sa aiba pozitii adverse PNL. "Cand eu am candidat la primaria sectorului 1, el l-a sustinut pe Razvan Murgeanu (candidatul PDL, n.r.) in diverse moduri. El intr-un fel a fost Gica Contra. Nu cred ca el trebuie exclus, dar el s-a exclus singur, vedeti ca nu e in stare sa-si faca o lista de 32 de persoane, care sa candideze la presedintia partidului. (...) El singur s-a asezat in afara politicii si realitatilor PNL de azi", a aratat Chiliman.

Vineri, la congresul PNL pentru modifivarea Statutului, au existat o serie de acuzatii reciproce intre Crin Antonescu si Viorel Catarama. Omul de afaceri liberal a spus vineri ca partidul are datorii de 1,6 milioane de euro de pe urma campaniei electorale, sugerand ca sponsorii PNL vor sa conditioneze ajutorul financiar de eliminarea "vocilor critice" din partid, la care s-a ajunge prin votul pe echipe.

Replica lui Antonescu nu s-a lasat mult asteptata. "Trebuie sa-i raspund unui cetatean, in mod regretabil si din neglijenta noastra inca membru al PNL, cetateanul Catarama Viorel, nu stiu gradul, care este candidat la presedintia partidului. (...) Datoriile de dupa campania electorala nu au nicio legatura cu insinuarea mizerabila, ca si cum ar fi ale unui securist care ne-a mancat viata, ca partidul este la dispozitia si la ordinul unui sponsor. La congresul ordinar, bilantul financiar al partidului va fi prezentat", a spus Antonescu.

Presedintele liberal a spus ca Viorel Catarama ar fi trebui exclus din partid dupa declaratiile sale din timpul campaniei, cand a spus ca PNL nu ar fi trebuit sa aiba un candidat propriu, deoarece nu are nicio sansa. "Conducerea Sectorului 2 trebuia sa-l dea afara pe Catarama daca acest partid era bine organizat. Partidul nu era bine organizat si nu l-a dat afara pe Catarama. Daca voi conduce partidul de poimaine incolo, partidul va fi organizat si va da afara asemenea provocatori de tip securist gen domnul Catarama", a comentat Antonescu.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Catarama excludere PNL, #Chiliman Catarama exclus PNL, #Viorel Catarama PNL , #PNL