Chiliman isi propune ca PNL Bucuresti sa depaseasca electoral PD-L

Vineri, 05 Martie 2010, ora 08:13
710 citiri
Chiliman isi propune ca PNL Bucuresti sa depaseasca electoral PD-L

Primarul Andrei Chiliman a declarat joi ca scopul sau ca lider al liberalilor din Bucuresti este sa faca din PNL primul partid in Capitala, astel incat in 2012 partidul sa castige Primaria generala si cat mai multe sectoare ale Capitalei.

"In primul rand vreau sa le multumesc celor care m-au ales. Le cer insa tuturor sa facem o echipa in continuare pentru ca Bucurestiul are nevoie de solutii liberale pentru rezolvarea problemelor pe care le are. Bucurestiul asteapta solutii concrete, solutii liberale de la noi. Noi suntem singurii care putem sa oferim Bucurestiului in momentul de fata mai multa economie si mai putina birocratie, mai putina politica si mai multa administratie, mai multe servicii de calitate la preturi cat mai mici si cred ca tot asa suntem singurii care putem sa le oferim mai multa libertate si mai putina fiscalitate", a declarat Andrei Chiliman, joi, dupa ce a fost validat ca presedinte al PNL Bucuresti.

Andrei Chiliman a castigat sefia PNL Bucuresti

Chiliman, care detinea din martie 2009 functia de presedinte interimar al PNL Bucuresti, le-a transmis colegilor sai ca doreste sa continue munca organizatorica pentru a deveni primul partid in preferintele electoratului bucurestean.

"La ora actuala PNL in Bucuresti este umar la umar cu PD si scopul pe care il am eu la ora actuala este sa fac din PNL Bucuresti primul partid, cel mai tare partid din Bucuresti in asa fel incat sa putem obtine atat Primaria Generala cat si cat mai multe din primariile de sector in anul 2012", a spus Chiliman.

Chiliman a criticat solutiile oferite pentru capitala de PSD si de "partidul populist fara identitate care este PD-ul" si s-a aratat increzator in fezabilitatea scopului sau, ca PNL sa devina primul partid in Bucuresti.

"Este un scop realizabil si este motivul pentru care ii chem pe toti liberalii din Bucuresti sa lasam disputele care au fost, alegerile s-au terminat, si sa punem toti umar la umar catre aceasta pozitie de principal partid in Bucuresti pentru alegerile din 2012", a mai spus primarul sectorului 1.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Andrei Chiliman PNL Bucuresti, #scor PNL Bucuresti PDL , #PNL