PNL Bucuresti respinge orice colaborare cu Udrea

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 18:18
1691 citiri
PNL Bucuresti respinge orice colaborare cu Udrea
Foto: inpolitics.ro

Pesedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, sustine ca respinge categoric orice fel de colaborare cu PD-L in Capitala, drept raspuns la apelul de unificare a dreptei, lansat de noul presedinte al democrat-liberalilor bucuresteni, Elena Udrea.

"Dreapta in Bucuresti e unita la ora actuala in interiorul PNL si excludem categoric orice fel de colaborare cu PD-L, atata vreme cat acest partid a adus dezastrul economic si scaderea nivelului de trai in Romania, evident si in Bucuresti. Repet un apel pe care l-am facut catre Partidul Democrat acum o luna si ceva impreuna cu presedintele Crin Antonescu - Jos mainile de pe Bucuresti!", sustine liderul PNL Bucuresti Andrei Chiliman intr-un comunicat de presa remis luni Ziare.com.

Elena Udrea, "soarele PD-L" si un "Kill Bill" al politicii romanesti (Video)

El a adaugat ca declaratia de duminica a Elenei Udrea impotriva actualului edil al Capitalei, Sorin Oprescu, este de fapt "menita sa acopere complicitatea" dintre acesta si PD-L in manevrarea banilor publici.

"Constat cu tristete - pentru ca l-am sustinut pe Sorin Oprescu sa ajunga primar general - ca e complice intr-un fel cu actuala majoritate a PD, in ceea ce se intampla cu banul public la nivelul municipalitatii si, de asta, proiecte importante nu pot sa se dezvolte in Bucuresti. Nu mai vorbesc despre soseaua suspendata, in care cred ca nu a crezut nimeni", spune Chiliman.

Liberalul a reluat apelul mai vechi catre democrat-liberali: "Jos mainile de pe Bucuresti!" si a sustinut ca PD-L "are o singura doctrina - minciuna - prin care incearca sa-i fraiereasca pe toti bucurestenii, sa le obtina voturile ca pe urma sa aiba acces la banul public, pe care sa-l distribuie clientelei politice".

Primarul a acuzat faptul ca acesta este unul dintre motivele pentru care PD-L incearca sa desfiinteze sectoarele din Bucuresti, "pentru ca resursele financiare ale acestor sectoare sa ajunga sa fie judecate de actuala majoritate care e controlata de PD in Consiliul General".

Udrea s-a dat de gol ca vrea sa fie primarul Capitalei

Elena Udrea a facut duminica un apel la refacerea dreptei, prin depasirea "orgoliilor politice", si a argumentat ca este necesara coagularea fortelor impotriva unui PSD "retrograd".

"Eu vreau sa refacem dreapta! O dreapta puternica este singura garantie ca Romania nu se mai intoarce in trecut la Ion Iliescu. Cat timp vom mai lasa orgoliile sa ne opreasca in a reface dreapta romaneasca?", s-a adresat Udrea delegatilor la conferinta de alegeri a PD-L Bucuresti.

Udrea: Trebuie sa trecem peste orgolii si sa refacem dreapta impotriva PSD

"PD-L este expresia politica a gandirii populare, polul care reuneste toate curentele de centru dreapta ale liberalismului clasic, crestin-democratiei si conservatorismului. PD-L vrea sa fie partidul modernizarii Romaniei", a spus Udrea, adaugand ca PD-L promoveaza "economia sociala de piata si dreptatea sociala".

"Trebuie sa trecem peste orgolii politice, sa sustinem refacerea unitatii dreaptei. PSD castiga in forta si influenta atunci cand dreapta e dezbinata. Sunt sigura ca lucrurile care despart celelalte partide din Romania, partide de dreapta, pot trece in plan secundar. Lucrurile care ne unesc sunt mai importante astazi in batalia cu fortele retrograde reprezentate de PSD. Vreau azi sa transmit acest mesaj si cred ca putem face un prim pas aici, in organizatia de Bucuresti", a subliniat ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#andrei chiliman pnl colaboare udrea, #Udrea presedinte PDL Bucuresti, #colaboarre pnl pdl , #PNL
Comentarii