Chiliman: E posibil ca cei care l-au apostrofat pe Boc sa fie angajati ai Primariei (Video)

Joi, 15 Iulie 2010, ora 22:31
1230 citiri
Chiliman: E posibil ca cei care l-au apostrofat pe Boc sa fie angajati ai Primariei (Video)

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a declarat joi ca este posibil ca persoanele care l-au luat la intrebari pe Emil Boc sa fie angajati ai Primariei, mentionand ca in aceea zona unde a mers primul-ministru au ca sediu ADP si Politia Animalelor si a precizat ca nu el i-a instigat pe acestia.

"Eu nu-i cunosc pe toti oamenii care lucreaza in Primaria Sector 1. S-ar putea, daca ei au declarat ca lucreaza la sectorul 1, sa fie cativa dintre ei de la Sectorul 1. Sa nu uitam ca noi avem acolo alaturi de lucrarea aia unde s-a dus dansul ADP si Politia Animalelor. E posibil sa fi fost si oameni de la Sector 1 care sunt pe lista de disponibilizati", a declarat Chiliman la Realitatea TV.

El a precizat ca nu i-a instigat pe acestia si a ironizat acuzatiile premierului la adresa sa pe acest subiect.

"Probabil peste tot in Romania, unde il huiduie cineva pe Boc, o sa se spuna ca eu am facut lucrul acesta, pentru ca e cea mai facila iesire dintr-un clinci. De fapt, dl Boc prin politica dezastruoasa a dus tara in faliment, oamenii sunt extrem de nemultumiti. (...) E cel mai prost Guvern pe care l-a avut vreodata Romania", a mai spus primarul.

Chiliman a aratat ca ii intelege pe functionarii respectivi care i s-au plans premierului ca vor ramane fara slujbe.

"Aceasta reducere pe care ne-o impune dl. Boc e fara nicio logica si o baza corecta si pe urma se mira ca lumea e nemultumita. (...) In loc sa restructureze ministerele, unde sunt o multime de oameni pe salarii mari, s-a gandit sa faca aceste reduceri de la autoritatile locale. Este normal sa se creeze nemultumiri in randul celor care lucreaza la autoritatile locale", a conchis Chiliman.

Premierul Boc a fost fluierat si huiduit de cateva zeci de cetateni prezenti la un santier pe care il vizita seful Executivului pe centura Capitalei, acesta transmitandu-le oamenilor care se plangeau ca nu au bani ca munca este solutia si i-a acuzat ca au fost instigati de primarul Andrei Chiliman.

Citeste si:
Liderii PSD îl atacă in corpore pe Liviu Dragnea: „Apreciez oamenii care au epifanii după ce o perioadă nu au știut nimic”
Liderii PSD îl atacă in corpore pe Liviu Dragnea: „Apreciez oamenii care au epifanii după ce o perioadă nu au știut nimic”
Liderii PSD au început să riposteze după ce fostul președinte al partidului Liviu Dragnea a acuzat că actuala conducere a social-democraților este „infiltrată” de către „statul...
Programul Anghel Saligny devine operațional. Cum pot accesa primarii bani din fondul de 50 de miliarde de lei
Programul Anghel Saligny devine operațional. Cum pot accesa primarii bani din fondul de 50 de miliarde de lei
Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a anunțat joi, 23 septembrie, operaționalizarea controversatului program Anghel Saligny. Proiectul guvernamental...
Sursa: rNews
Comentarii
Ghilotina
rank 5
Pe siteul asta e voie sa fie injurat Basescu si PDL in toate felurile ; sa fie porcaita Udrea . Restul pozitiilor se interpreteaza cum vedeti in continuare : Chiliman e un bandit ca si Halaicu . Imobiliar .