Chiliman: Elena Udrea rosteste cu tupeu minciuni sfruntate

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 21:00
1741 citiri
Chiliman: Elena Udrea rosteste cu tupeu minciuni sfruntate
Foto: Arhiva

Presedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, a raspuns criticilor pe care i le-a adus Elena Udrea, calificand declaratiile ministrului drept "minciuni sfruntate", spuse "dupa metoda patentata pe linia Scoala de la Baneasa-Anvers-Golden Blitz".

"Calific atacurile Elenei Udrea la adresa mea drept reactia unui personaj care are o singura calificare: rostirea cu tupeu a minciunilor sfruntate, dupa metoda patentata pe linia Scoala de la Baneasa-Anvers-Golden Blitz", sustine Chilima intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

"Inteleg disperarea Elenei Udrea ca planurile sale si ale grupului de interese politico-financiare din care face parte sunt incurcate de campania 'Apara Bucurestiul/Semneaza pentru referendum' prin care ii avertizam pe bucuresteni cu privire la adevaratele intentii care se ascund in spatele asa-numitei Legi a Capitalei.

Inteleg ca disperarea o determina pe d-na Udrea sa raspunda cu armele pe care le cunoaste cele mai bine: minciuna, diversiunea, tupeul fara margini. Iesirea publica a unui personaj paralel cu civilizatia politica nu merita un raspuns", precizeaza primarul sectorului 1 al Capitalei.

Chiliman face insa precizari in privinta acuzatiilor pe care i le-a adus Elena Udrea.

"Reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 1 se face la aceleasi costuri pe metru patrat ca in acele sectoare ale Capitalei, in care primari gospodari si preocupati de comunitatea lor au preluat costurile reabilitarii in bugetul local", puncteaza el.

Potrivit acestuia, Elena Udrea "minte cu nerusinare atunci cand afirma ca, in Sectorul 1, costurile reabilitarii termice sunt de zece ori mai mari decat in celelalte sectoare, afirmatie bazata pe pretul reabilitarii al unui singur apartament, dintr-un singur bloc, construit in perioada interbelica, pe bulevardul Dacia".

"Ca doamna Udrea are mari probleme cu istoria, am aflat-o de la 'presedintele Norvegiei'. Dar nu-mi imaginam ca sta atat de prost si la capitolul 'fizica'. Ii transmit pe aceasta cale ca marimea fizica utilizata in calculul pretului reabilitarii termice este suprafata. Care are ca unitate de masura metrul patrat, si nu apartamentul. Iar daca Elena Udrea ar utiliza marimea care trebuie, ar iesi la socoteala ca pretul reabilitarii termice in Sectorul 1 este in aceeasi plaja de cost cu cel din sectoarele 2 sau 3", a adaugat Andrei Chiliman.

"Doamna ministru pica testul la fizica, dar poate ca-l va trece pe cel de educatie fizica. De aceea, reiterez invitatia de a veni la piata cu familia Chiliman, fara sepepisti si camere TV. Sa vedem atunci care dintre noi are motive sa execute sprint si cross cu spatele la bucuresteni: 'talharul' de Chiliman sau 'reformatoarea morala' Elena Udrea", precizeaza comunicatul.

D.R.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....