Chiliman ii da replica lui Prigoana: Actiunea in scoli are loc in fiecare an

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 20:00
1105 citiri
Chiliman ii da replica lui Prigoana: Actiunea in scoli are loc in fiecare an

Presedintele PNL Bucuresti Andrei Chiliman a explicat miercuri ca actiunea sa, in calitate de primar, are loc in fiecare an in scolile din sectorul 1 si a comentat ca daca "legea permite juniorului Prigoana sa candideze la o varsta atat de frageda, nu le permite copiilor sa voteze".

"Afirmatiile candidatului PD-L la alegerile din Colegiul 1 sunt o noua dovada de lipsa de bun-simt venita din partea unora care se cred stapanii Romaniei. Domnul Honorius Prigoana a fost invatat ca poate sa incalce legea cand vrea si cum vrea fara sa fie tras la raspundere pentru acest lucru.

Precizez ca domnul Prigoana nu a depus nicio solicitare de autorizatie pentru amplasarea bannerelor pana la momentul la care acestea au fost ridicate. Domnul Prigoana a crezut ca se afla pe mosia proprie si personala. In aceasta situatie, Politia comunitara nu a facut decat sa respecte legea si sa dea jos bannerele amplasate ilegal.

Solicitarea de amplasare a bannerelor a fost facuta abia luni, 11 ianuarie, a fost avizata si in cursul zilei de astazi, 13 ianuarie a fost ridicata. Intotdeauna, de cand sunt primar, am lasat PD-L sa vopseasca Sectorul 1 in portocaliu, daca a respectat legea", a precizat primarul sectorului 1.

"Adevarata miselie este filmarea de la o actiune pe care eu o fac in fiecare an in cate o scoala din Sectorul 1 si in care distribui ghiozdane care nu sunt branduite nici cu numele meu, nici cu cel al Partidului National Liberal. Informez familia Prigoana ca, daca legea permite juniorului Prigoana sa candideze la o varsta atat de frageda, nu le permite copiilor sa voteze.

De asemenea, incerc sa fac un apel la bun-simt al acestor oameni sa inceteze cu campania murdara si cu distribuirea de mita electorala, de CD-uri cu manele, de DVD playere si produse alimentare in cartierele din Colegiul 1", si-a continuat Chiliman explicatiile.

Film cu Radu Stroe si ghiozdane roz

Candidatul PD-L in colegiul 1 Camera Deputatilor din Bucuresti, Honorius Prigoana a dat publicitatii un film despre care spune ca ar dovedi ca Radu Stroe, contracandidatul sau, si-a facut campanie in scoala si a oferit ca mita electorala ghiozdane si rechizite scolare.

In filmul prezentat, miercuri, de Prigoana jr. intr-o conferinta de presa pot fi obserati Radu Stroe, primarul sectorului 1 Andrei Chiliman, precum si cateva persoane care poarta uniforme ale politiei comunitare, filmarea fiind facuta in scoala generala nr. 13. Cei doi vorbesc cu parintii prezenti, in timp ce copiilor le sunt inmanate ghiozdane de culoare roz. Prigoana sustine ca evenimentul a avut loc pe 5 ianuarie, ora 17.00 si ca ar fi primit caseta de la un liberal.

Candidatul PD-L il acuza, de asemenea, pe primarul Sectorului 1 ca ar fi subordonat institutiile statului.

"Am hotarat sa ma alatur si eu campaniei impotriva nesimtirii in cadrul revolutiei. Campania mea a fost decenta, n-am jignit pe nimeni si nu mi-am insultat contracandidatul. Insa PNL a vazut altfel revolutia bunului simt. A subordonat institutiile statului, mai exact politia comunitara pe care Chiliman a folosit-o sa puna presiune asupra campaniei mele", a declarat Prigoana.

El i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu un punct de vedere public asupra acestei situatii.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Chiliman banner Prigoana, #replica Chiliman, #film Stroe scoli, #Radu Stroe ghizodane , #primar