Chiliman: Paleologu cumpara voturi de la studenti cu 100 de lei

Joi, 07 Iunie 2012, ora 10:24
2633 citiri
Chiliman: Paleologu cumpara voturi de la studenti cu 100 de lei
Foto: chiliman.ro

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, care candideaza din partea USL pentru inca un mandat la Primaria Sectorului 1, il acuza pe contracandidatul sau din partea PDL, Theodor Paleologu, ca duce o campanie electorala murdara.

Mai exact, Paleologu ar cumpara voturi de la studenti cu 100 de lei, se arata intr-un comunicat de presa al Biroului de presa al PNL Sector 1 remis, joi, Ziare.com.

Bucuresti: 3 studenti, cercetati penal pentru ca promiteau bani pentru voturi

"Doi studenti din complexul Agronomie au fost retinuti de politistii Sectiei 2 pentru ca promiteau cate 100 RON fiecarui coleg care va vota cu PDL si candidatul acestui partid la Primaria Sectorului 1, la alegerile de duminica, 10 iunie.

Studentii au fost retinuti si audiati de catre organele de ordine in urma unor plangeri formulate de alti colegi din complex, care au reclamat actiunea de campanie a celor doi", potrivit documentului citat.

In opinia organizatiei PNL a Sectorului 1, acest fapt dovedeste, inca o data, campania murdara pe care PD-L o face in Sectorul 1, o campanie bazata exclusiv pe smecherie, furt, atacuri murdare la persoana, minciuna si diversiune.

Alegeri Bucuresti 2012

PNL aminteste ca, in urma ca doua saptamani, PD-L a inscenat o campanie negativa, pictandu-si propriul candidat din Sectorul 1, Theodor Paleologu, in clovn si sustinand ulterior ca aceasta actiune apartine primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman. Mai mult, PD-L a umplut scarile blocurilor din Sectorul 1 cu materiale electorale negative, care copiaza imaginea si sloganul de campanie al lui Andrei Chiliman.

Chiliman cere, din nou, PD-L sa renunte la smecheriile politicianiste de natura sa compromita dreptul cetatenilor din Sectorul 1 la o campanie electorala corecta si curata.

"PD-L este partidul care i-a smecherit in permanenta pe bucuresteni. In aceasta campanie, Elena Udrea si slugile sale incearca, din nou, smecherirea bucurestenilor. Pe 10 iunie, bucurestenii vor taxa, insa, smecheria PD-L si vor vota seriozotatea si competenta", potrivit primarului Sectorului 1.

A.T.

#Andrei Chiliman Theodor Paleologu campanie murdara, #Andrei Chiliman candidat Primaria Sector 1, #alegeri locale 2012 , #primar