Reabilitarea termica a caselor - proiect prioritar pentru Andrei Chiliman

Luni, 04 Iunie 2012, ora 17:37
2369 citiri
Reabilitarea termica a caselor - proiect prioritar pentru Andrei Chiliman

"Le sunt dator cetatenilor din Sectorul 1 cu implicarea primariei si in reabilitarea termica a caselor", a declarat, sambata, 2 iunie, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, in cadrul unui miting electoral desfasurat in zona Bucurestii Noi.

Potrivit unui comunicat de presa, edilul Sectorului 1, a discutat, alaturi de ministrul Titus Corlatean, cu locuitorii din zona carora le-a explicat importanta programului de reabilitare termica la case.

Alegeri locale 2012

"Nu putem sa le fim unora muma, iar altora - ciuma. Si cetatenii proprietari de case platesc impozite la bugetul local, si ei au dreptul sa beneficieze de investitiile noastre", a afirmat Andrei Chiliman.

Primarul Sectorului 1 le-a spus cetatenilor din zona ca legea actuala nu permite utilizarea banilor publici in proiecte de reabilitare termica a locuintelor tip casa, ci doar a blocurilor si ca va face toate eforturile pentru ca aceasta discriminare sa fie eliminata.

Proprietarii caselor din Bucurestii Noi s-au aratat extrem de multumiti de acest proiect si i-au multumit lui Andrei Chiliman pentru modul in care arata, in prezent, cartierul in care locuiesc, se mai arata in comunicat.

#Andrei Chiliman reabilitare case, #Andrei Chiliman case Bucurestii Noi, #andrei chiliman primar sector 1 , #primar