Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Andrei Chiliman: Oprescu sa-si vada de treaba lui

Joi, 10 Iunie 2010, ora 20:23
1479 citiri
Andrei Chiliman: Oprescu sa-si vada de treaba lui

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, joi, ca ii transmite public primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, sa lase sectorul in pace si sa-si vada de treburile care privesc direct primaria Capitalei.

Edilul sectorului 1 a spus ca va ignora dispozitia primarului general prin care masinile aflate pe banda 1 a bulevardului Ion Mihalache trebuiau sa fie ridicate in timpul zilei.

"Am ignorat aceasta dispozitie precum vom ignora si alte masuri aberante ale primarului", a mai spus Chiliman.

Primarul sectorului 1 a mai declarat ca Oprescu vrea sa desfiinteze sectoarele "pentru clientela portocalie si pentru propria sa clientela", si ca se va opune oricarei incercari de eliminare a autonomiei si descentralizarii.

Edilul sectorului 1 s-a declarat convins ca Primaria Capitalei va pierde procesul in cazul in care va ataca hotararile prin care primariile de sector ridica masini.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca va ataca hotararile de consiliu local in baza carora mai multe "firme-fantoma" ridica masinile de pe strazile administrate de municipalitate. "Le voi ataca, pentru ca sunt ilegale", a subliniat edilul-sef.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a respins, in 26 februarie, proiectul de hotarare privind infiintarea unei comisii care sa analizeze regulamentul de ridicare a masinilor stationate neregulamentar.

Comisia era propusa de consilierii PD-L, care voiau ca astfel sa fie reglementate toate detaliile privind ridicarea masinilor, de la strazile pe care sa se desfasoare aceasta actiune si pana la tarifele percepute celor care parcheaza neregulamentar, pentru a-si recupera masinile.

Independent de soarta proiectului, consilierii PNL prezenti la sedinta au afirmat ca actiunea de ridicare a masinilor este neconstitutionala, in ciuda faptului ca initiativa se aplica si in sectorul 1, unde primar este liberalul Andrei Chiliman.

Ridicarea masinilor in Capitala a creat numeroase nemultumiri in randul soferilor, acestia acuzand atat lipsa locurilor de parcare, cat si modul aleatoriu in care ar fi ridicate autoturismele.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Andrei Chiliman Sorin Oprescu, #amenintare Sorin Oprescu , #stiri Andrei Chiliman