Andrei Chiliman se apara pe blog, de buldogul Blaga

Vineri, 09 Mai 2008, ora 16:50
4291 citiri
Andrei Chiliman se apara pe blog, de buldogul Blaga

Edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, este acuzat intr-un articol din ziarul gratuit Curentul de vineri, 9 mai, ca a ridicat "in fals" o baraca la rang de monument istoric pentru ca firma baiatului fostului director al ALPAB sa poata concensiona o bucata de pamant in Parcul Herastrau.

Articolul din Curentul relateaza ca primarul sectorului 1 si-a arogat atributii de ministru al culturii si, in 2006, printr-o jonglerie in acte publice a ridicat o baraca metalica din Parcul Herastrau la rangul de monument istoric.

Se pare ca motivul acestei actiuni implica o favoare adusa unei companii detinuta de baiatul fostului director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, Silviu Popa.

Drept urmare, acestuia i-a fost concesioanata o bucata de pamant care gazduieste o terasa.

In urma articolului acuzator Andrei Chiliman a scris pe blogul sau ca a fost un cititor "infocat" al ziarului Curentul, pentru ca il considera un ziar de nivel "european".

"S-au schimbat vremurile, iar fostul cititor Chiliman a ajuns vedeta la Curentul. Desigur, in sens negativ", scrie acesta pe blog.

Edilul sectorului 1 este de parere ca: "Curentul a devenit material electoral. Tiparit si difuzat gratuit in nu stiu cate zeci de mii de exemplare prin Sectorul 1. Cu un singur tip de reclama in tot ziarul. Una, portocalie in care domnii Blaga si Murgeanu ne anunta ca dumnealor fac ce trebuie".

Surprinzator insa , este faptul ca cel acuzat in articol raspunde cu diplomatie, lucru rar intalnit pe scena politica romaneasca.

"Daca v-as spune ca aceasta coproductie PD-L/Curentul este o insailare de aiureli, n-as obtine cine stie ce efect. Cei care ma sustin vor spune ca am dreptate, iar, ceilalti, ca eu sunt ala care minte. Ma rezum la a-mi exprima regretul ca, in dreapta porcariilor semnate de dl. Zara, apare editorialul doamnei Tia Serbanescu. Este singurul lucru bun care a ramas din Curentul de acum zece ani", raspunde domnul Chiliman acuzatiilor aduse de Curentul.

Desi analistii politici caracterizau inceputul campaniei electorale ca fiind unul tern se pare ca lucrurile incep sa devina "colorate".

Razboinicii inrolati in lupta electorala si-au refacut fortele si continua "gherila" politica pe toate "fronturile" disponibile, internet, ziare, afise electorale, emisiunie tv s.a.

Acesta este doar inceputul unui razboi cu "noroi" ascuns sub pres si gasit exact in campania electorala.

Citește și:
Campania din Cehia care a strâns 1,2 milioane de euro pentru un ”cadou” destinat lui Putin
Campania din Cehia care a strâns 1,2 milioane de euro pentru un ”cadou” destinat lui Putin
O campanie de strângere de fonduri în Cehia a adunat suficienţi bani pentru a cumpăra un tanc modern de luptă T-72 pentru Ucraina, relatează DPA. Organizatorii campaniei au anunţat că,...
Noi beneficii pentru parlamentari: Au votat o excepție pentru a putea face angajări la stat, cu toate că ele sunt suspendate
Noi beneficii pentru parlamentari: Au votat o excepție pentru a putea face angajări la stat, cu toate că ele sunt suspendate
Parlamentarii au introdus în ordonanța de urgență votată ieri în Camera Deputaților ce prevede suspendarea ocupării funcțiilor publice până la sfârșitul lui 2022, un amendament care...