Andrei Chiliman se apara pe blog, de buldogul Blaga

Vineri, 09 Mai 2008, ora 16:50
4550 citiri
Andrei Chiliman se apara pe blog, de buldogul Blaga

Edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, este acuzat intr-un articol din ziarul gratuit Curentul de vineri, 9 mai, ca a ridicat "in fals" o baraca la rang de monument istoric pentru ca firma baiatului fostului director al ALPAB sa poata concensiona o bucata de pamant in Parcul Herastrau.

Articolul din Curentul relateaza ca primarul sectorului 1 si-a arogat atributii de ministru al culturii si, in 2006, printr-o jonglerie in acte publice a ridicat o baraca metalica din Parcul Herastrau la rangul de monument istoric.

Se pare ca motivul acestei actiuni implica o favoare adusa unei companii detinuta de baiatul fostului director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, Silviu Popa.

Drept urmare, acestuia i-a fost concesioanata o bucata de pamant care gazduieste o terasa.

In urma articolului acuzator Andrei Chiliman a scris pe blogul sau ca a fost un cititor "infocat" al ziarului Curentul, pentru ca il considera un ziar de nivel "european".

"S-au schimbat vremurile, iar fostul cititor Chiliman a ajuns vedeta la Curentul. Desigur, in sens negativ", scrie acesta pe blog.

Edilul sectorului 1 este de parere ca: "Curentul a devenit material electoral. Tiparit si difuzat gratuit in nu stiu cate zeci de mii de exemplare prin Sectorul 1. Cu un singur tip de reclama in tot ziarul. Una, portocalie in care domnii Blaga si Murgeanu ne anunta ca dumnealor fac ce trebuie".

Surprinzator insa , este faptul ca cel acuzat in articol raspunde cu diplomatie, lucru rar intalnit pe scena politica romaneasca.

"Daca v-as spune ca aceasta coproductie PD-L/Curentul este o insailare de aiureli, n-as obtine cine stie ce efect. Cei care ma sustin vor spune ca am dreptate, iar, ceilalti, ca eu sunt ala care minte. Ma rezum la a-mi exprima regretul ca, in dreapta porcariilor semnate de dl. Zara, apare editorialul doamnei Tia Serbanescu. Este singurul lucru bun care a ramas din Curentul de acum zece ani", raspunde domnul Chiliman acuzatiilor aduse de Curentul.

Desi analistii politici caracterizau inceputul campaniei electorale ca fiind unul tern se pare ca lucrurile incep sa devina "colorate".

Razboinicii inrolati in lupta electorala si-au refacut fortele si continua "gherila" politica pe toate "fronturile" disponibile, internet, ziare, afise electorale, emisiunie tv s.a.

Acesta este doar inceputul unui razboi cu "noroi" ascuns sub pres si gasit exact in campania electorala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#campanie, #electorala, #articol, #Andrei Chiliman, #Curentul , #stiri Andrei Chiliman