Jucătorul lui AC Milan care a refuzat România l-a ignorat și pe selecționer: ”Nici la mesaje nu mi-a răspuns”

Luni, 20 Martie 2023, ora 21:45
4111 citiri
Jucătorul lui AC Milan care a refuzat România l-a ignorat și pe selecționer: ”Nici la mesaje nu mi-a răspuns”
Andrei Coubiș

Andrei Coubiș, fundașul de 19 ani de la Milan Primavera, a ales să joace pentru Italia în detrimentul României.

Andrei Coubiș a jucat pentru România la selecționatele Under 19, Under 20 și Under 21, însă acum a dat curs invitației de a juca pentru Italia Under 20. El a fost convocat de selecționerul Carmine Nunziata pentru meciurile contra Norvegiei și Germaniei.

Ca o primă reacție, selecționerul naționalei U21 a României, Emil Săndoi, a precizat că fotbalistul a evitat o discuție în acest sens, preferând să nu răspundă la mesaje.

„Mi-e greu să comentez alegerea lui Andrei Coubiş care a preferat să meargă la naţionala U20 a Italiei. Mi-aş fi dorit să aleagă naţionala României. L-am convocat în premieră la meciurile cu Spania şi Olanda, e adevărat că mai fusese convocat înainte la U19 sau U20 şi a şi jucat. Este opţiunea lui şi ne pare rău.

Noi am încercat să facem demersurile necesare ca să-l convingem să rămână în continuare la naţionala României. La începutul lunii noiembrie, m-am deplasat la Milano, am urmărit o parte dintre antrenamentele pe care le-a făcut la AC Milan. Am avut posibilitatea să-l urmăresc într-un joc şcoală cu prima echipă, am purtat discuţii cu directorul sportiv al italienilor de la U21.

Aveam semnale că este căutat şi de persoane care sunt angrenate în Federaţia Italiană de Fotbal. Chiar directorul sportiv de la Milan mi-a spus că a primit o convocare şi de la Italia U20, trimisesem şi noi convocarea pentru România U21, a ales Italia. Este opţiunea jucătorului.

Eu chiar am simţit ce va alege, pentru că l-am văzut mai distant, nu am mai putut să comunic aşa de mult cu el la telefon, nici la mesaje nu mi-a răspuns. Noi am încercat să îl convingem să ne aleagă”, a declarat Emil Săndoi, potrivit FRF TV.

#andrei coubis, #AC Milan, #Romania, #emil sandoi , #stiri fotbal
Comentarii
Poza olimpiu
olimpiu
rank 5
Intre mercedes si logan voi ce alegeți?