Ziare.com

Marga a fost votat de Senat presedinte ICR, fara sa treaca de audieri (Video)

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 11:10

   

Marga a fost votat de Senat presedinte ICR, fara sa treaca de audieri (Video)
Plenul Senatului a aprobat marti, cu 50 de voturi "pentru", 26 de voturi "contra" si 5 abtineri, numirea in functia de presedinte al ICR a fostului ministru PNL Andrei Marga, candidat sustinut de USL.

Numirea lui Marga s-a facut fara audierea sa prealabila in comisiile senatoriale de resort. Reprezentantii PDL si ai UDMR au votat impotriva numirii lui Andrei Marga.

"Am convenit (intre liderii de grup - n.red.) ca ICR trebuie sa poata sa-si desfasoare activitatea fara vreun fel de pauza", a explicat in plen liderul grupului PNL, Mario-Ovidiu Oprea.

Audierea lui Marga ar fi trebuit sa aiba loc marti, la ora 9.00, in comisiile reunite de Cultura si Externe din Senat, dar acest lucru nu s-a mai intamplat deoarece candidatul USL nu se afla in tara.

Validarea vicepresedintilor ICR, amanata pana dupa audierea acestora in comisii

Spre deosebire de Andrei Marga, candidatii pentru cei doi vicepresedinti ai ICR vor trebui sa treaca prin filtrul comisiilor de resort.

"Membrii Senatului nu au in fata CV-urile, suntem in situatia de a vota niste oameni ale caror nume nu-l cunoastem, in afara de domnul Marga, deci cei doi vicepresedinti inseamna sa-i votam in orb. Nu se stie cine sunt oamenii astia, ce legatura au cu ICR, ce activitate culturala au", a declarat senatorul PDL Radu F. Alexandru.

In urma consultarilor liderilor de grup, s-a decis doar validarea lui Marga, in cazul celor doi vicepresedinti urmand sa se astepte audierea acestora in comisiile de specialitate ale Senatului.


Sursa: rNews

Articol citit de 3398 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
12 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Marga a fost votat presedinte ICR, fara audieri

Daca la articolul precedent m-a umflat rasul,(omul e plecat in strainatate, adica i se rupe basca) acum ma tavalesc pe jos :)))) Bai astia nu sunt sanatosi ... un fel de BAC cu buletinu'.

 

Ce sa audieze la un universitar de certa valoare ?

Audierile sunt pentru a pierde timpul,mai ales cand sunt propusi persoane care oricum vor fi numite !

 

asa si trebuia

se stie dintotdeauna ca securitatea si cultura au mers impreuna. brejnev jr. era cel mai potrivit pentru asta

 

I.C.R.-Institutul Colectare-Reciclare: las-o dreak ce cultura?

*

Frequently drawn conclusions:

Are ăsta o față de "cult" de nu s-a mai pomenit...

Marga este marga si nu mai este nevoie de...

Marga este marga si nu mai este nevoie de...nicio audiere. Toata lumea stie cine este acest individ si ce hram poarta... Se supune orbeste lui PoNta Plagiatorul pt si el este un Plagiator.este f. supus lui Cretinescu CACARAU...Nu stiu cum sta cu "Mosul Iliescu"

@F.A.Q

- proletcultist !

Interesant

Dar oare d-nul Marga stie?

 

Mentalitatea bolsevica ceausista

Iata cum s-a realizat visul bolsevicului Ceausescu: OMUL NOU. Politrucul comunist perfect calificat pentru orice pozitie de conducere indiferent de domeniu. El este cel mai bun si e singurul potrivit pentru a conduce populatia prostita de peste 50 de ani. Ei sunt interschimbabili si de neinlaturat.

 

Ce mizerie!

USL e terminata.
Nu le mai pasa de nimic pt ca nu mai au ce pierde!

 

icr-ul a fost dat cu marga-rina

.

 

chiultiura rumaneasca peste hotare ieste raspandita si....

...leprezentata de unu' care marxism-leninismul si socialismul stiintific in pregatire are si esperentza deosebita in raspandirea stintii lui in masilii populare. pai sa nu aplaude pigelica ce specimene pregatite multilaterale partidu' are?
p.s. rautu, burtica si popescu d-zeu facura din un neica nimeni de nicaieri un zeu.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor