Margaritescu a iesit din arest (Video)

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 19:32
1525 citiri
Margaritescu a iesit din arest (Video)
Foto: captura GSpTV

Fotbalistul celor de la Dinamo, Andrei Margaritescu, a parasit miercuri seara arestul de la "Cercetari Penale" dupa ce ordonanta de retinere emisa marti seara a expirat.

Sportivul nu a dat nicio declaratie la iesirea din arest, insa a vorbit avocatul Cristian Sarbu.

"S-a dorit un circ mediatic, ca Andrei sa ajunga aici. Am aratat in instanta ca nu are legatura cu nimeni, ca nu stie daca masina este furata. A cumparat o masina si a inmatriculat-o, atat. Margaritescu a fost retinut pentru ca a recurs la dreptul lui de a nu da declaratii in absenta unui avocat. Este intamplator in acest dosar, nu are nicio vina. El este un cumparator de buna credinta", a afirmat Cristian Sarbu.

Mijlocasul dinamovist a fost retinut marti dupa amiaza, fiind "saltat" de pe aeroportul Otopeni, unde astepta sa plece alaturi de coechipieri catre Bistrita, in vederea meciului de Cupa cu Gloria.

Andrei Margaritescu si alte sase persoane au fost retinute, marti, de procurorii Parchetului Capitalei, dupa ce au fost audiati in dosarul privind furtul unor masini de lux.

Procurorii au cerut Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 29 de zile in cazul celor sapte retinuti, dar instanta a respins propunerea in cazul lui Andrei Margaritescu, dispunand ca fotbalistul dinamovist sa fie cercetat in libertate, cu interdictie de a parasi tara.

Cu toate acestea, sportivul a petrecut cateva ore bune intr-o celula a directiei "cercetari Penale", el aflandu-se in custodia autoritatilor pentru o zi.

Procurorii ii acuza pe Andrei Margaritescu si pe Cristi Muneanu, fost fotbalist la Dinamo si inculpat in acest caz, ca sunt "dobanditori de drept ai unei masini furate", despre care "aveau in mod clar cunostinta ca face obiectul unei infractiunui de furt".

M.D.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Margaritescu iesit arest, #Andrei Margaritescu retinut, #Margaritescu Dinamo arest , #Dinamo