Fotbalistul din Liga 1 care s-a întâlnit la tratament cu Novak Djokovic: "E caterincă omul!"

Luni, 13 Februarie 2023, ora 18:25
2770 citiri
Fotbalistul din Liga 1 care s-a întâlnit la tratament cu Novak Djokovic: "E caterincă omul!"
Andrei Panait s-a întâlnitcu Novak Djokovic FOTO facebook

Un fotbalist din Liga 1 a avut experiența vieții, când a dat nas în nas cu Novak Djokovic, într-un cabinet medical din Belgrad.

Andrei Panait, de la CS Mioveni, a fost la celebra Marijana Kovacevic, supranumită Vraciul vedetelor, pentru a-și trata o ruptură musculară.

„Am fost la Marijana cu o ruptură și m-am nimerit cu el acolo. A fost înaintea mea la tratament, și el era tot cu o ruptură. Un moment incredibil pentru mine! Eu am fost la Marijana de miercuri până sâmbătă, când m-am întâlnit cu Djokovic. Caterincă omu', natural, cum e el tot timpul, pus pe caterincă. Pentru mine, a fost ceva ce nu pot descrie în cuvinte.

Incredibil, și acum mi se face pielea de găina când mă gândesc! Mă uit la tenis când am timp. La băieți țin cu Djokovic, iar la fete cu Simona noastră. Djokovic, în viziunea mea, e la fel precum Cristiano Ronaldo: talent, muncă, ambiție extremă și disciplină. Plus că e de-ai noștri, suntem frați cu sârbii”, a declarat Andrei Panait, pentru GSP.ro.

Fotbalistul de 33 de ani a rămas marcat de întâlnirea cu cel mai bun tenismen al lumii și nu a ratat ocazia de a se fotografia cu el.

#Andrei Panait, #djokovic, #intalnire, #Belgrad, #Marijana Kovacevic , #stiri fotbal