Un fotbalist al Stelei traieste o drama: "Mama a fost diagnosticata cu cancer"

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 12:30
3361 citiri
Un fotbalist al Stelei traieste o drama: "Mama a fost diagnosticata cu cancer"

Andrei Pavel, atacantul imprumutat de Steaua la Ceahlaul Piatra Neamt, traieste o drama de care nimanui din fotbal nu ii pasa. Ba dimpotriva, fotbalistul este pus la zid de cei care ar trebui sa aiba grija de viitorul sau.

In vara, Andrei Pavel a atins apogeul carierei. Steaua tocmai il cumparase de la Ceahlaul, dar il lasase la Piatra Neamt pentru a capata experienta. La jumatate de an distanta, viata fotbalistului in varsta de 20 de ani a luat o turnura dramatica.

El a fost exclus de la prima echipa a Ceahlaului, clubul motivand ca atitudinea sa este superficiala. Cei de la Ceahlaul sustin ca acest lucru este cauzat faptului ca Pavel ar pierde noptile prin baruri, insa, in realitate, fotbalistul este afectat dupa ce mama sa a fost diagnosticata cu cancer la san.

Fotbalistul a acceptat cu greu sa vorbeasca despre momentele delicate prin care trece, dar s-a mirat ca nimanui de la Steaua sau de la Ceahlaul nu ii pasa de el.

"Ma antrenez cu prima echipa, dar nu joc decat la echipa a doua. Nici cei de la Steaua nu si-au facut griji, nu au intrebat de situatia mea. Pentru mine e clar ca acel contract a fost doar o poveste. In primul rand nu cred ca mai sunt jucatorul Stelei. Spun asta pentru ca in toata acesta perioada ei nu s-au mai interesat de mine, daca joc sau nu, asa cum se face cu un jucator care apartine de un club. Atat timp cat acel contract nu a fost inregistrat la federatie, nu are nicio valoare. Situatia mea familiala nu-i una stralucita, suntem oameni de rand. Stau cu familia, suntem patru persoane intr-o garsoniera. Daca o sa am bani o sa ma mut, dar o sa le cumpar o casa si alor mei. E o enigma ce se petrece in jurul meu. Incepand de la lipsa subita de suport din partea celor de la Ceahlaul, pana la pasivitatea Stelei. Nu-mi gasesc explicatii...", a spus Pavel pentru editia tiparita a cotidianului ProSport.

In ceea ce priveste situatia mamei sale, Pavel a precizat ca face tot posibilul pentru a o ajuta sa scape de cumplita boala.

"Mama a fost diagnosticata cu cancer la san, aceeasi boala pe care a avut-o si bunica mea care a si murit! A facut tratament si acum urmeaza o noua serie de investigatii", a explicat Pavel.

Reactia Ceahlaului, stupefianta!

Problemele cu care se confrunta Andrei Pavel i-au luat prin surprindere pe cei de la Ceahlaul. Totusi, antrenorul Costel Enache, al carui fiu in varsta de 7 ani sufera de o tumoare cerebrala, a fost socanta.

"Ce sunt eu, doctor de suflete? Vrei sa ma apuc sa-ti zic ce probleme au si ceilalti jucatori de la Ceahlaul? Daca vrei sa vorbim intreaba-ma despre meciul de la Iasi, nu despre asta!", a spus Enache.

In schimb, presedintele Gheorghe Chivorchian a precizat ca incepe sa inteleaga de ce Pavel refuza sa se mute in cantonamentul echipei.

"Doamne-fereste! Uite ca nu stiam asta... Pfaaa, ce sa mai zic. E explicatia caderii lui, da... De asta nu vrea sa plece de acasa, sa vina sa doarma la club. E dificil de spus ceva", a comentat Chivorchian.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#andrei pavel steaua, #drama andrei pavel, #andrei pavel ceahlaul, #cancer la san , #stiri Andrei Pavel