Andrew Tate, interviu pentru BBC, din arestul la domiciliu din România. Cum s-a apărat de acuzațiile de misoginism și viol VIDEO

Joi, 01 Iunie 2023, ora 22:45
2973 citiri
Andrew Tate, interviu pentru BBC, din arestul la domiciliu din România. Cum s-a apărat de acuzațiile de misoginism și viol VIDEO
Andrew Tate FOTO captură BBC

Andrew Tate a acordat un interviu BBC în care a fost întrebat despre misoginismul pe care îl promovează în România și acuzațiile de viol.

Andrew Tate a negat că a alimentat o cultură a misoginiei și și-a apărat reputația într-un interviu acordat BBC.

În ceea ce privește acuzațiile specifice de viol, trafic de persoane și exploatare a femeilor, pentru care este anchetat de procurorii români - acesta le-a respins, potrivit bbc.com.

Atunci când a fost presat să spună dacă opiniile sale controversate despre femei dăunează tinerilor, influencerul a susținut că este o "forță a binelui" și că "acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune".

Acesta a fost primul interviu televizat al lui Tate cu un post de televiziune important de când a fost eliberat în arest la domiciliu din arestul poliției din România, în aprilie, scrie sursa citată.

Tate, care și-a exprimat în repetate rânduri neîncrederea față de mass-media tradiționale, are un număr mare de fani online, însă opiniile sale nu au fost contestate până acum într-un interviu direct ca acesta.

El a respins mărturiile femeilor individuale implicate în ancheta actuală care l-au acuzat de viol și exploatare.

Și a descris o altă femeie, intervievată anonim de BBC la începutul acestui an, ca fiind "imaginară", spunând că a fost inventată de BBC.

Femeia în cauză, căreia i s-a dat pseudonimul Sophie pentru a-i proteja identitatea, a declarat pentru emisiunea File on Four de la BBC Radio 4 că l-a urmat pe Tate în România crezând că acesta era îndrăgostit de ea. Acolo, a fost obligată să lucreze și să își tatueze numele domnului Tate pe corp, a spus ea.

Când a fost întrebat despre mărturia lui Sophie, Tate a declarat pentru BBC: „Vă fac o favoare, oferindu-vă relevanță, vorbind cu dumneavoastră. Și vă spun acum, această Sophie, pe care BBC a inventat-o, care nu are chip. Nimeni nu știe cine este. Eu știu.”

Sophie îi ajută acum pe procurorii români în cadrul anchetei.

Întrebat despre afirmațiile directorului executiv al organizației „Rape Crisis” din Anglia și Țara Galilor, care s-a declarat „profund îngrijorată de ideologia periculoasă a culturii misogine pe care o răspândește Tate, el a răspuns că „aceste acuzații reprezintă un gunoi”.

Când a fost în discuție și subiectul organizațiilor care l-au acuzat de creșterea numărului de cazuri de violență în care fetele sunt atacate și profesoarele sunt hărțuite, el a spus: „Niciodată, niciodată, nu am încurajat un elev să atace un profesor, bărbat sau femeie, niciodată. Sunt împotriva fiecărei probleme din societatea modernă.”

El a mai sugerat că unele dintre comentariile sale au fost scoase din context și că unele au fost spuse sub formă de glumă, inclusiv o discuție în care a spus că părțile intime ale unei femei aparțin partenerului său masculin. „Nu știu dacă înțelegi ce este sarcasmul. Nu știu dacă înțelegi ce este contextul. Nu știu dacă înțelegi ce înseamnă conținut satiric”, a mai spus Tate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Andrew Tate, #arest la domiciliu, #interviu, #BBC , #stiri juridice