Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare: "Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni noaptea"

Marti, 24 Ianuarie 2023, ora 15:02
2247 citiri
Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare: "Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni noaptea"
Momentul când Andrew Tate a fost arestat preventiv, alături de fratele său FOTO captură video

Andrew Tate s-a plâns de condițiile din închisoare, amintind de „gândacii, păduchii și ploșnițele de pat”, cu care își împarte celula în timp ce stă în închisoare sub acuzația de viol și trafic de persoane.

El le-a trimis un mesaj urmăritorilor săi, intitulat: „Primul meu e-mail de la închisoare”

Andrew Tate și fratele său Tristan vor rămâne în arest până pe 27 februarie.

Andrew Tate se plânge de condițiile în care se află celula din închisoare și spune că este plină de „gândaci, păduchi și ploșnițe”.

Fostul kickboxer, care a fost arestat luna trecută sub suspiciunea de trafic de ființe umane, viol și formarea unui grup de crimă organizată pentru exploatarea femeilor, se plânge și că celula lui „nu are lumină”.

Mesajul lui despre condițiile din închisoare a venit după ce instanța română a decis că trebuie să rămână acolo încă o lună.

El a adăugat că va continua să trimită e-mailuri pe care le-a numit „lecțiile sale zilnice din închisoarea nedreaptă”.

Tate s-a plâns: „Aruncat în interiorul unei celule fără lumină.

Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte.

Când gardienii mă aduc în și dinspre sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să reverse ura în inima mea."

Tate îi menționează de mai multe ori pe paznicii închisorii, susținând că „știu că sunt nevinovat” și „își îndeplinesc doar meseria”, deoarece „au familii de hrănit”.

Feed-ul Twitter al lui Tate a continuat să posteze, deși nu este clar dacă Tweeturile sunt de la el sau de la unul dintre reprezentanții săi.

El a postat recent pe Twitter că acum are voie să primească e-mailuri și și-a încurajat persoanele care îl urmăresc să-i trimită un e-mail.

El a mai susținut: „marii revoluționari ai fiecărei generații suferă din cauza închisorii nedrepte”.

Tate - împreună cu fratele său mai mic Tristan, și două românce, Luana Radu și Georgiana Naghel - a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ei neagă acuzațiile.

El este acuzat că a recrutat zeci de femei și le-a ținut în arest la domiciliu „ca pe niște prizonieri”, în timp ce le-a forțat să creeze conținut pornografic online pe camere web.

Procurorii români susțin că Tate a recrutat femeile pe platformele de socializare și apoi le-a ademenit în proprietatea sa din București, mărturisindu-și în mod fals dragostea și intenția de a se căsători cu ele.

Autoritățile din România au confiscat 15 mașini de lux din vila lui Tate de la marginea capitalei, precum și 14 ceasuri de designer și numerar în valoare estimată la 3,6 milioane de euro.

Cetățeanul britanic-american are în prezent 4,4 milioane de urmăritori pe Twitter, fiind interzis anterior de pe diverse platforme de socializare pentru exprimarea opiniilor misogine și a discursurilor instigatoare la ură.

Tribunalul din București i-a prelungit arestul până pe 27 februarie.

Tate a fost furios din cauza deciziei și le-a spus avocaților săi că „este arestat pentru o infracțiune de opinie”.

Constantin Ioan Gliga, unul dintre avocații apărării, a declarat pentru presa română: „Practic în acest moment frații Tate sunt arestați pentru o infracțiune de opinie, pentru ceea ce au spus, la un moment dat, în mediul online și nu pentru ceea ce au făcut de fapt în viața lor privată.'

Gliga a adăugat că decizia a fost „nejustificată și total exagerată”, amintește Dailymail.

Citește și:
Imagini cu un disident iranian închis care apare îngrozitor de slab stârnesc indignare. ”A intrat în greva foamei pentru a protesta faţă de crimele comise de guvern pe străzi”
Imagini cu un disident iranian închis care apare îngrozitor de slab stârnesc indignare. ”A intrat în greva foamei pentru a protesta faţă de crimele comise de guvern pe străzi”
Imagini apărute pe reţelele sociale, în care se presupune că ar fi un disident iranian încarcerat şi în care acesta, aflat în greva foamei, apare îngrozitor de slab au provocat indignare...
Decizie neașteptată a regimul totalitar politic din Iran. "Este extraordinar, o uşurare, o bucurie totală"
Decizie neașteptată a regimul totalitar politic din Iran. "Este extraordinar, o uşurare, o bucurie totală"
Renumitul regizor iranian Jafar Panahi, încarcerat de aproape şapte luni în ţara lui natală, a fost eliberat pe cauţiune vineri, a anunţat ONG-ul Centrul pentru drepturile omului din Iran...